Dragoste în vremea Covid-19: un pacient s-a căsătorit pe patul de spital

nunta-foto-ksat.jpeg

Un bolnav de coronavirus din Texas s-a căsătorit în spital
Carlos Muniz și Grace s-au căsătorit pe 11 august, în spital
Foto: ksat.com

Nimic nu poate opri dragostea. Nici măcar coronavirusul. Un bărbat infectat și internat în spitalul San Antonio din Texas s-a căsătorit pe patul de spital, imediat ce a primit rezultat negativ la testul Covid.

Carlos Muniz și iubita lui ar fi trebuit să se căsătorească luna trecută, însă cu doar câteva zile înainte de nuntă a aflat că e infectat cu SARS-CoV-2. A fost internat în spital pe 15 iulie și de atunci a dus o luptă dură cu boala. La începutul lui august starea i s-a mai ameliorat, iar rezultatul testului a ieșit, în sfârșit, negativ. Totuși, nu poate părăsi spitalul, căci urmează, pentru el, o lungă perioadă de recuperare.

S-a căsătorit pe patul de spital

Aflându-i povestea, o asistentă a venit cu ideea să se căsătorească chiar acolo, în salon. Propunerea a fost primită cu entuziasm de cei doi tineri, ba chiar s-a observat o îmbunătățire considerabilă a stării de spirit a bolnavului. La ceremonie au participat doar câțiva membri ai familiei, ceilalți urmărind momentul pe internet. Mireasa a purtat rochie albă și mască de protecție, iar mirele, încă slăbit și întins pe patul conectat la aparate, și-a pus și el costumul de ginere pregătit cu luni în urmă. Nu a fost deloc ceremonia pe care și-au imaginat-o, dar a fost la fel de frumoasă și de emoționantă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1