Dragoste la înălțme! Papa Francisc a oficiat, în premieră, o căsătorie la bordul avionului papal

Ultima actualizare:

    Papa Francis a oficiat o ceremonie de căsătorie la bordul avionului papal Foto:Captură video
Papa Francis a oficiat o ceremonie de căsătorie la bordul avionului papal Foto:Captură video

Papa Francisc a oficiat pentru prima dată, joi,18 ianauarie, o ceremonie religioasă la bordul avionului papal care îl transporta către un oraș din Chile, în urma căreia o însoţitoare de bord şi un stewart s-au căsătorit, informează AFP, citat de Agerpres.

Ceremonia a avut loc la o altitudine de 11.000 de metri, între Santiago de Chile și Iquique, orășel situat la poalele Anzilor. La finalul ceremoniei, doi anagajați ai companiei aeriene Latam au semnat un certificat de căsătorie, pe care apărea și semnătura lui papa Francisc. Cei care au avut parte de experiența vieții lor au fost Carlos Ciuffardi și Paula Podest, doi tineri care s-au căsătorit civil în anul 2010, dar care nu s-au putut cununa religios în acel an pentru că biserica în care urma să aibă loc ceremonia a fost complet distrusă de flăcări. Se pare că acest cuplu va avea de spus o poveste foarte interesantă celor doi copii care îl așteaptă acasă. 

Papa Francisc se află într-un urneu sud-american și va vizata diverse comunități în care trăiesc numeroși imigranți latino-americani. Următoarea țară în care suveranul pontif va poposi, pentru o scurtă perioadă de timp, va fi Peru. 

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net