Dr. Dre, divorţ de 800 milioane $, după 24 de ani de căsnicie!

baza-dr-dre-sotia.jpg

dr dre, divort, nicole, avere
Nicole Young şi Dr. Dre, pe vremea când formau un cuplu fericit
Citeste tot despre: 

Rapperul şi producătorul muzical Dr. Dre (55 de ani) a fost luat prin surprindere de decizia soţiei lui, Nicole Young, care a depus actele de divorţ după 24 de ani de căsnicie.

Dre şi Nicole s-au căsătorit la 25 mai 1996 şi au doi copii adulţi, pe nume Truice şi Truly. Ei nu au semnat un contract prenupţial şi vor trebui să împartă la masa negocierilor averea estimată de Forbes la 800 de milioane de dolari. În anii 1990, Dre a fost principalul pion în formarea curentului artistic G-Funk de pe Coasta de Vest şi a produs şi lansat artişti precum Warren G, Snoop Dogg, Eminem şi 50 Cent. De-a lungul timpului s-a speculat că ar fi stat în spatele asasinării lui Tupac, după ce au lansat împreună hitul ”California Love”. Nicole Young a mai fost măritată cu jucătorul de baschet din NBA Sedale Threatt şi va fi reprezentată în procesul de divorţ de avocata celebrităţilor, Samantha Spector.

Loading...

Citește și

  • dr dre alaturi de fiica lui truly care a fost recent admisa la facultate

    Ce tare! Rapperul Dr. Dre, în vârstă de 54 de ani, a scris zilele trecute pe pagina luin de Instagram că este foarte fericită ci fiica lui în vârstă de 18 ani a intrat la Universitatea California de Sud. Rapperul a scris că ”a reușit asta prin forțe proprii” și că ”din acest moment este pe cont propriu pentru că și-a îndeplinit datoria de părinte”. La scurt timp însă a fost nevoie să șteargă postarea pentru că a fost întrebat dacă nu cumva Truly Young a fost admisă fără examen avâbnd în vedere că Dre a donat universptății 70 de milioane de dolari încă din 2013 și a construit o clădire în campus care îi poartă numele.

  • eminem-efecte-speciale

    Eminem (45 de ani) este unul dintre cei mai dintre cei mai apreciați cântăreți de rap din întreaga lume, însă la ultimul său concert, care a avut loc în Manchester,Tennessee, și-a dezamăgit fanii. Artistul a creat panică în rândul celor prezenți pentru că a ales să folosească efecte sonore cu împușcături în timpul unei melodii.