Dovadă de modestie: ce a făcut soțul Reginei Elisabeta pentru soții Obama

obama_regina_elisabeta_printul_philip.jpg

obama regina marii britanii
Soții Obama, încadrați de Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip
Foto: Getty

La doar o zi de la aniversarea celor 90 de ani a suveranei Marii Britanii, Barack și Michelle Obama i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a chiar la Castelul Windsor. Cuplul american a fost așteptat pe pajiștea din fața castelului chiar de către regină și de soțul ei, Prințul Philip.

Cuplul american a ajuns la Windsor cu un elicopter, iar Prințul Philip, la cei 94 de ani ai săi, a jucat rolul șoferului. După ce și-a condus soția pe pajiștea pe care i-a întâmpinat pe Barack și Michelle, Philip s-a urcat la loc la volanului Range Rover-ului și i-a oferit locul din față președintelui american, în timp ce doamnele au stat în spate.

obama_regina.jpg

obama regina marii britanii
Soții Obama au fost conduși la Windsor de familia regală britanică
Foto: Getty

 

Ambele cupluri au afișat o mină zâmbitoare și relaxată, au dat mâna și au început degrabă să vorbească. Mașina blindată a lui Barack Obama a făcut parte din cele 11 automobile care au condus spre Windsor.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a îmbrăcat o rochie semnată Oscar de la Renta, unul dintre designerii ei favoriți, într-o culoare aprinsă care a pus-o în valoare. Regina a purtat un costum albastru deschis, clasic și rafinat.

ob1ama_regina.jpg

obama regina marii britanii
Barack și Michelle Obama au ajuns la Windsor cu elicopterul
Foto: Getty

 

Soții Obama au început o vizită oficială în Marea Britanie, urmând să participe și la o cină alături de prințul William și Kate Middleton. Americanii sunt găzduiți de ambasadorul SUA la Londra.

Loading...

Citește și

 • Regina Elisabeta a II-a, mostenitorii tronului

  ”În mod inevitabil, o viață lungă poate trece prin mai multe etape. Nici a mea nu face excepție de la această regulă. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele și gândurile voastre bune pe care mi le-ați trimis!”.

 • regina elisabeta

  Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit venerabila vârstă de 90 de ani, joi, 21 aprilie. Se află pe tron de 64 de ani de zile, iar trei generații de prinți și prințese i-au crescut sub „aripi”.

 • regina elisabeta printul filip scrisoare

  Un manuscris ascunde un secret uimitor despre felul în care Regina Elisabeta (90 de ani) a Marii Britanii l-a întâlnit pe Prințul Philip (94 de ani). Regina s-a îndrăgostit de el pe când avea doar 13 ani, iar el 18.

 • regina elisabeta regele filip

  Când avea 13 ani, viitoarea Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, Prințul Filip al Greciei și Danemarcei. El înalt, atletic, ea cu un zâmbet fermecător. S-au căsătorit în 1947, iar imaginile vremii îi arată atât de îndrăgostiți, încât cu greu își puteau lua privirile unul de la celălalt. În cei 69 de ani de căsnicie, un record pentru monarhia britanică, n-au lipsit zvonurile despre infidelitățile prințului, însă regina a știut să facă față bârfelor.

 • regina elisabeta marea britanie aniversare stil vestimentar

  Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, împlinește astăzi (21 aprilie), venerabila vârstă de 90 de ani, devenind astfel primul suveran britanic nonagenar. Vârsta nu este singurul aspect de care se poate mândri Regina. De-a lungul domniei sale, ea a atras privirile tuturor prin stilul său vestimentar unic care a făcut-o și mai celebră.

 • barack obama

  Duminică (14 februarie), oamenii din toată lumea sărbătoresc Valentine’s Day, sau pe românește, Ziua Îndrăgostiților. Până și președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, respectă această sărbătoare, iar cu această ocazie i-a făcut o declarație spumoasă soției lui, Michelle.

 • michelle obama cuba barack tinuta

  Barack Obama a ajuns în Havana, alături de întreaga sa familie, duminică (20 martie). Este o vizită cu adevărat istorică. După mai bine de jumătate de secol, el este primul președinte american care a pus piciorul pe pământ cubanez. Cea care a atras toate privirile, încă de la sosirea pe aeroportul din Cuba, a fost Michelle Obama.

 • virginia mclaurin barack obama

  Virginia Mclaurin, o femeie în vârstă de 106 ani, a fost extraordinar de bucuroasă să-l întâlnească pe președintele Americii și pe soția lui, duminică (21 februarie). Centenara le-a arătat lui Barack și Michelle Obama cum se dansează și le-a spus că nu credea că va trăi să vadă Casa Albă și să prindă vremurile în care America să aibă un președinte de culoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1