Dovada că Prințul Harry este îndrăgostit de iubita actriță

p_harry.jpg

printul harry
S-a observat un detaliu care dovedește cât de mult o iubește Harry pe Meghan
Foto: Getty

Prințul Harry (32 de ani) a participat recent la un eveniment caritabil organizat pentru persoanele care suferă de HIV/SIDA. În timpul unor discuții, fotografii au observat un detaliu foarte interesant care dovedește că relația dintre el și actrița Meghan Marckle este cât se poate de serioasă.

Prințul Harry a purtat pe mâna dreaptă o brățară din mărgele albastre și albe, care este exact la fel cu cea pe care o poartă și Meghan, după cum scrie The Mirror. Acest detaliu a fost pus în atenția publicului la puțin timp după ce Prințul Harry chiar a recunoscut că are o relație cu actrița, iar aceasta din urmă a fost observată recent de paparazzi, petrecând timpul cu Harry la Palatul Keningston. se pare că totul nu este doar un „foc de paie”, cum s-ar zice, fiind o relație amoroasă foarte intensă.

harry.jpg

printul harry
Prințul Harry poartă aceeași brățară cu a iubitei sale, Meghan Marckle
foto: captură foto/The Mirror

Evenimentul caritabil la care Prințul Harry a participat are și scopul de induce ideea de toleranță la nivelul societății față de persoanele cu HIV/SIDA și să-i le învețe pe acestea să-și asume public identitatea care poartă acest stigmat. Dintre cei prezenți, doar cinci persoane au acceptat să pozeze public alături de Harry.

meghan.jpg

meghan markle
Brățara cu mărgele albastre și albe a fost observată întâi la Meghan
Foto: Instagram

„Nu vreau să fiu aici peste zece ani și să vorbesc din nou cu voi despre cum să facem o schimbare. Nu avem nicio scuză să nu aducem această schimbare în doi sau trei ani. Să nu vorbești despre ceva care te macină poate de asemenea să te ucidă. Oameni discută bucuroși despre copiii lor care au cancer, care i-ar putea ucide, dar despre cel care are HIV nu scot o vorbă...Trebuie să facem asta, iar lumea trebuie să o afle de la voi, nu de la mine”, a încercat Harry să-i motiveze pe membrii organizației caritabile.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • printul harry

    Meghan Marckle (35 de ani) este o actriță care a devenit cunoscută prin rolul interpretat în serialul american „Suits”. Pentru a vă face o idee mai amplă despre noua iubită a prințului, e suficient să vizionați una dintre scenele de amor ale serialului în care a jucat.

  • meghan markle picioare actrita sexy print harry

    Noua iubită a prinţului Harry, actriţa Meghan Markle, a vorbit în timpul unui interviu cu jurnalistul Piers Morgan despre atitudinea ei faţă de relaţii, ameninţările cu moartea pe care le-a primit din cauza rolului din serialul „Suits“ şi despre lucrurile din trecut cu care nu se mândreşte.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1