Asta ambiție! Siamezele Lupita şi Carmen Andrade folosesc aceleaşi două picioare și se pregătesc de școala de șoferi

front_24_poza_mare.jpg

Carmen şi Lupita Andrade au început cursurile de şofat
Citeste tot despre: 

Siamezele Lupita şi Carmen Andrade au văzut lumina zilei în Mexic, în 2002. S-au mutat cu părinţii în Connecticut, SUA, şi au devenit vedete internaţionale după ce au apărut în 2007 în emisiunea Tyrei Banks. Recent, s-au înscris la examenul de permis.

Lupita şi Carmen Andrade au împlinit 18 ani şi s-au hotărât să dea de permis auto. Cele două surori împart coastele, ficatul, sistemul digestiv şi cel reproductiv şi folosesc aceleaşi două picioare. În rest au personalităţi diferite, obiceiuri diferite şi stiluri vestimentare diferite. Ele s-au înscris la o şcoală de şoferi după ce au stabilit ca titulara de carnet să fie Carmen pentru că... îi este mai comod, în timp ce Lupita se va sprijini cuminte în timpul deplasării cu maşina pe portiera din stânga. Carmen foloseşte ambele ei mâini şi asta o obligă pe Lupita să îi facă loc, încrucişând la piept braţele ei. Încă de la naştere doctorii i-au anunţat pe părinţi că ”o operaţie de separare a lor poate fi fatală pentru amândouă şi în cel mai fericit caz ele vor rămâne imobilizate pe un pat de spital după ce vor fi despărţite”. 

lupita_carmen_andrade_detaliu2.jpg

În 2007, siamezele au apărut în emisiunea realizată de Tyra Banks

Acum cele două adolescente vesele şi glumeţe se pregătesc să dea Bacalaureatul şi să ia carnetul de şofer. Aşa cum au învăţat să împartă dormitorul, telefonul mobil, ghiozdanul şi să îşi tolereze una alteia prietenele, aşa vor face şi după ce Carmen va primi permisul de şofer. Invitate la postul de televiziune britanic Channel 4, siamezele au povestit că le place viaţa şi vor carnetul de şofer pentru a fi independente. ”Piciorul drept este al meu şi asta mă face un pic mai înaltă decât Lupita, care are piciorul stâng. Am clarificat acest aspect abia la 16 ani pentru că ne certam tot timpul. La volan, o las pe ea să semnalizeze şi să calce ambreiajul. În rest eu sunt şeful în trafic”, a explicat Carmen Andrade, care trăieşte cu frica de a nu fi deportată în Mexic, de la vârsta de 2 ani. De ani buni, cele două fete şi-au creat un canal pe reţelele sociale intitulat TwoSistersOneBody care e urmărit de milioane de fani din întreaga lume.

detaliu_front_la_volan.jpg

Carmen ţine volanul şi Lupita semnalizează

 

Loading...