Dorul de mamă îl macină pe prințul Harry. De când e tată, îi simte și mai tare lipsa prințesei Diana

printesa_diana_printul_harry.jpg

printesa diana printul harry
Prințesa Diana a murit când Harry avea 12 ani
Foto: AFP

Prințul Harry a avut întotdeauna o relație specială cu mama sa, prințesa Diana, pe care, din păcate, a pierdut-o de la o vârstă fragedă. Dorul de ea nu s-a stins niciodată, însă acum, de când a devenit tată, sentimentul s-a aprofundat. Și-ar fi dorit ca micuțul Archie Harrison să-și cunoască bunica și să crească în brațele sale.

Din 6 mai, Harry este tatăl unei minunății de băiețel, Archie Harrison. Deși ar vrea să petreacă orice clipă alături de el, îndatoririle regale îl pun de multe ori pe drumuri. Acesta este și cazul celui mai recent eveniment la care a participat, în Olanda, unde au loc pregătirile pentru Jocurile Invictus de anul viitor. Cu această ocazie, prințul a stat de vorbă cu câțiva oameni cărora le-a făcut mărturisiri din suflet.

printesa_diana_harry_william.jpg

printesa diana harry william
Prințesa Diana, alături de cei doi fii, William și Harry
Foto: AFP

 

Dennis van der Stroom, fost soldat și cel cu care Harry a ieșit la o mică plimbare cu bicicletele, a dezvăluit unele dintre lucrurile pe care prințul i le-a povestit. Au vorbit despre micuțul Archie, dar și despre pierderea mamei, mai ales că această experiență dureroasă este ceva ce Dennis și Harry au în comun. De când a devenit tată, viața soțului lui Meghan Markle a căpătat un nou sens. Mai mult, este îndrăgostit peste măsură de băiețelul său și este fericit că este un copil atât de bun și cuminte.

Meghan Markle Printul Harry bebeluş

Meghan Markle şi prinţul Harry au făcut o poză împreună cu bebeluşul
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire de când au devenit părinţi
Foto: GuliverGetty Images

 

"I-am spus lui Harry despre mama mea (pe care Dennis a pierdut-o - n.r.) și am vorbit despre experiența noastră comună privitoare la acest aspect. Mi-a spus că dorul de mamă este ca și cum ți-ar lipsi siguranța, cum ai nevoie de asta când ești copil și cum totul se dărâmă când îți pierzi mama. Mi-a spus că întâlnește mulți oameni cărora le-au murit mama, tatăl, sora, fratele sau alte rude, dar că atunci când aude povești ca ale mele nu se mai simte singur", a povestit Dennis van der Stroon pentru presa internațională.

Prințesa Diana a murit în 1997

Printesa Diana

Printesa Diana
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani
Foto: Guliver

 

La sfârșitul lunii august se împlinesc 22 de ani de când prințesa Diana a murit la Paris, în urma unui accident care a avut loc într-un tunel auto din capitala franceză. În ziua fatidică de 31 august 1997, prințesa Diana, care avea doar 36 de ani, se afla într-o limuzină model Mercedes S-280, alături de iubitul său, Dodi Fayed, garda sa de corp și șoferul care conducea automobilul. Plecaseră de la Hotelul Ritz din Paris, dar se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pilon din Tunelul Alma.

Prințul Harry avea 12 ani, iar William, 15.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1