Doria, mama lui Meghan Markle se mută în Marea Britanie

Doria, mama lui Meghan Markle, se muta în Marea Britanie să fie lângă fiica ei

Doria Regland e nesdespărţită de fiica sa, Meghan Markle, şi se mută în Marea Britanie
Doria Regland şi Meghan Markle sunt foarte apropiate, de aceea mama se mută în Marea Britanie să fie lângă fiica sa
Foto: GuliverGetty Images

Doria Ragland părăseşte SUA pentru a se instala lângă fiica ei, Meghan Markle, în Marea Britanie. Ea a declarat că abia aşteaptă mutarea.

În vârstă de 61 de ani, Doria Ragland pleacă din oraşul său, Los Angeles, pentru a fi alături de fiica sa, Meghan Markle, de 37 de ani, şi soţul acesteia, prinţul Harry (33 de ani) la Londra. O persoană apropiată a povestit că proiectul se va concretiza foarte repede. Doria ar fi început deja pregătirile pentru mutare. La începutul lui iulie, mama lui Meghan şi-a dat demisia din slujba sa de asistentă socială de la clinica de sănătate mintală din Los Angeles, unde lucra.

Doria s-ar fi îndrăgostit de Anglia în timpul vizitei pe care a făcut-o în luna mai, când fiica ei a făcut nunta cu prinţul Harry. “Este un loc unde simte că ar putea să fie fericită”, a spus o sursă pentru “Daily Mail”. 

Doria şi Meghan sunt inseparabile. Nu pot trăi una fără alta. Când Meghan turna la Toronto, în Canada, pentru serialul “Costume”, Doria era adesea fotografiată alături de fiica sa, ducându-se la cursurile de yoga. Jurnaliştii britanici se întreabă însă dacă nu cumva Doria, mama lui Meghan Markle, se mută în Marea Britanie fiindcă fiica sa urmează să aibă un copil cu prinţul Harry.

loading...
Loading...