Donald Trump Jr, diagnosticat cu COVID-19! Cum se simte omul de afaceri

Ultima actualizare:

    Omul de afaceri este asimptomaticFoto: Getty
Omul de afaceri este asimptomaticFoto: Getty

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr (42 de ani),, a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta este cel mai recent caz de persoană din apropierea preşedintelui american diagnosticată cu noul coronavirus, după ce însuşi Donald Trump, prima doamnă Melania Trump, fiul său cel mic Barron, şeful de cabinet Mark Meadows şi alţi consilieri, atât de la Casa Albă, cât şi din staff-ul de campanie, au fost infectaţi cu noul coronavirus.

"Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi de atunci este în carantină”, a declarat un purtător de cuvânt, conform news.ro.Potrivit aceleiaşi surse, Donald Trump jr, este complet asimptomatic şi urmează recomandările medicale pentru COVID-19. Prieteana lui Donald Trump Jr., Kimberly Guilfoyle, a fost testată pozitiv în această vară, în timp ce făceau campanie în ţară pentru Donald Trump. Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri (20 noiembrie) că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net