Donald Trump a încercat să o seducă pe Prinţesa Diana, deşi era însurat. De ce a fost refuzat

donald.jpg

donald
Donald Trump- președintele Statelor Unite ale Americii
foto:Getty Images
Citeste tot despre: 

Cine ar fi crezut că între Donald Trump, președintele Statelor Unite, și Prințesa Diana ar fi putut fi o legătură? Se pare că Trump și Diana au un trecut împreună. Mai mult decît atât, acesta i-a făcut ochi dulci Prințesei.

Cei doi au împărțit aceeași masă în timpul unui eveniment important la care Prințesa a fost distinsă cu ”United Cerebral Palsy Humanitarian of the Year Award”, iar Trump a fost foarte generos și amabil cu aceasta. Mai mult decât atât, i-ar fi oferit accesul gratuit la clubul său de golf din Florida, însă a fost refuzat.

gettyimages-643904508.jpg

donald
Donald Trump i-a făcut ochi dulci Prințesei
foto:Getty Images

În acea perioadă Prințesa Diana se întâlnea cu Theodore Forstmann, iar Donald Trump era căsătorit cu Marla Maples. Cu toate acestea, în momentul în care Trump a fost înștiințat de divorțul Dianei de Prințul Charles, acesta i-a trimis un superb buchet de trandafiri la Palatul Kensington. Acesta a continuat să trimită flori, cu speranța că Prințesa Diana va accepta să se întâlnească cu el, cu toate că acesta era căsătorit. Oare fosta lui soție, Marla Maples, știe despre toate acestea? În orice caz, se pare că Prințesa Diana s-a cam speriat de ”atențiile” lui Trump.

La câteva săptămâni după moartea Prințesei, în anul 1997, Trump a vorbit despre legăturile pe care le-a avut cu aceasta, spunând că avea o frumusețe de supermodel și ar fi putut să fie cu ea. În anul 2000, Trump continua cu astfel de declarații, ba chiar a inclus-o în topul femeilor cu care și-ar dori să se culce. ”Era nebună, dar acestea sunt detalii minore”, a spus el, conform DailyMail.com.

gettyimages-819045.jpg

printesa
Prințesa Diana
foto:Getty Images

Curios este că, în anul 2016, în cadrul unui interviu, Donald Trump neagă orice declarație pe care a făcut-o în trecut. ”Complet false. Este atât de fals!” Poate, cine știe? În următorii ani ne vom lovi de alte declarații ale lui Trump și ne vom putea da seama dacă acesta a avut, sau nu, o pasiune pentru Prințesa Diana.

Loading...

Citește și