Donald Trump, gest umil față de regele saudit. S-a plecat în fața sa

trump_3.jpg

donald trump
Un gest al lui Donald Trump în Arabia Saudită, criticat în presa internațională
Foto: AFP

Chiar dacă este plecat din Statele Unite, presa este cu ochii pe donald Trump care se află în primul tur internațional oficial menit să întărească relațiile diplomatice dintre SUA și țările pe care urmează să le viziteze. Momentan, Trump se afkă în Arabia Saudită, iar jurnaliștii i-au observat din nou un gest ciudat.

La doar o zi după ce Melania și Ivanka Trump au fost criticate de presa internațională că nu li-au acoperit părul la vizita în Arabia Saudită, așa cum cere tradiția acestei țări musulmane, Donald Trump pare să fi comis și el o „gafă”, potrivit The Mirror.

trump_1.jpg

donald trump
Trump s-a plecat cam mult față de omologul său care nu era mai mic de statură
Foto: AFP

Președintele Statelor Unite a făcut o mult prea evidentă plecăciune în fața regelui saudit atunci când acesta din urmă i-a pus de gât un simbol ceremonial, în semn de respect.

trump_2.jpg

donald trump
Regele saudit i-a pus de gât un simbol tradițional
Foto: AFP

Gestul său a fost criticat în presă și pe rețelele de socializare deoarece în urmă cu trei ani, Trump l-a ironizat pe Barack Obama după ce a participat la aceeași procesiune oficială tradițională când a mers în Arabia Saudită. Important de notat este faptul că Obama nici măcar nu a plecat prea mult capul față de regele saudit, fiind în același timp demn și privindu-l ca pe egalul său.

000_on0rw_1.jpg

donald trump
Plecăciunea lui Trump, în raport cu a președinților precedenți
Foto: AFP
Loading...
 
 

Citește și