Donald Trump, fascinat de o sportivă celebră. O crede cea mai frumoasă femeie din lume

trump.jpg

donald trump
Donald Trump are o pasiune pentru femeile frumoase
Foto: Getty

Deși de-a lungul timpului a avut destule comentarii nepotrivite la adresa femeilor, ba chiar a și fost acuzat de abuz sexual, Donald Trump iubește frumusețile din toată lumea.

Tocmai de aceea a și ales-o ca soție pe slovena Melania, un fost fotomodel care a făcut senzație în reviste și pe podiumuri. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani s-a întâlnit față în față cu cea pe care a numit-o "cea mai frumoasă femeie din lume". Nu este vorba despre vreo americancă de la Hollywood, ci de sârboaica Ana Ivanovic, jucătoarea de tenis care s-a căsătorit în urmă cu câteva luni cu fotbalistul Bastian Schweinsteiger.

În urma unei întâlniri dintre Trump și Ivica Dacic, premierul sârb de la acea vreme, miliardarul devenit președinte al SUA a declarat: "Este cea mai frumoasă femeie (Ana Ivanovic n.r.) pe care am văzut-o în viața mea. Pur și simplu, cea mai frumoasă", notează The Sun.

Magnatul a reușit să se și vadă cu sârboaica, ba chiar s-au și pozat împreună, iar imaginea a ajuns pe rețelele sociale, publicată chiar de către Ana.

ana_ivanovic_donald_trump.jpg

ana ivanovic donald trump
Donald Trump s-a și pozat cu feblețea sa
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • nunta_ana_ivanovic_bastian

    Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger şi jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic, fostă numărul 1 mondial, s-au căsătorit civil marţi, iar ieri, tot la Veneţia au efectuat cununia religioasă.

  • Noul președinte al SUA are o familie numeroasă, dacă e să ne gândim și la primele două neveste, dar cel mai probabil doar trei membri vor locui la Casa Albă din ianuarie 2017.

  • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump

    Este o premieră la Casa Albă, înregistrată de soția proaspătului ales președinte american. La Casa Albă se va instala o First Lady cu un trup de invidiat pentru cei 46 de ani ai săi, care a fost cândva expus pentru ca toți ochii să se poată bucura de el. Iată povestea doamnei Trump, pe care poate nu o știai.

  • donald trump

    Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite. Un afacerist îndrăzneț, abil, unul dintre cei mai bogați oameni din America și mai nou, un politician cu un stil diferit, mai degrabă scandalagiu, decât calculat în afirmații.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1