Donald Trump e acuzat de două femei de agresiune sexuală

Ultima actualizare:

    Donald Trump foto: Getty Images
Donald Trump foto: Getty Images

Cotidianul New York Times a publicat miercuri seara mărturiile a două femei agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Stafful de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă, spunând că totul este o "ficţiune".

Povestea uneia s-ar fi petrecut într-un avion, iar a celeilalte în Trump Tower, celebrul zgârie-nori al magnatului din districtul newyorkez Manhattan.

Jessica Leeds îi reproşează lui Trump că a pipăit-o după ce s-a aşezat alături de el într-un avion, în urmă cu peste trei decenii, iar Rachel Crooks afirmă că Trump a sărutat-o împotriva voinţei ei, în 2005, pe când lucra ca recepţioneră în Trump Tower, care-i aparţine magnatului în domeniul imobiliar.

"Era ca o caracatiţă peste mine, mâinile îi erau peste  tot", a spus una dintre femei, potrivit BBC News.

Stafful de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă menționat. "Întreg articolul este ficțiune, iar lansarea de către New York Times a unei defăimări complet false, coordonate a domnului Trump pe o temă ca aceasta este periculoasă", a declarat consilierul pentru comunicații Jason Miller într-un comunicat preluat de Reuters.

Într-o înregistrare din 2005 dezvăluită recent, Trump se lăuda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele două — le prinde cu mâinile de părțile intime, le sărută etc. Întrebat duminica trecută, în timpul celei de-a doua dezbateri transmise în direct la televiziune cu adversara sa, democrata Hillary Clinton, el a răspuns însă categoric "nu" și "n-am făcut asta".

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net