Donald Trump, defăimat de către un oficial al guvernului: „A fost un turist beat”

Ultima actualizare:

    Trump a fost comparat cu un turist beatfoto: Getty
Trump a fost comparat cu un turist beatfoto: Getty

Un oficial al guvernului american a declarat că Donald Trump a arătat ca un turist aflat în stare de ebrietate în timpul summit-ului G7, din Italia.

Oficialul, care a rămas anonim, a declarat că acțiunile președintelui american au lăsat de dorit, lăsând loc de multe interpretări, care nu-l pun într-o lumină bună. Acesta este de părere că Trump a acționat ca un turist beat.

”Când vine vorba de diplomație, președintele american Donald Trump acționează ca un turist beat. Acesta nu-și dă seama de acțiunile sale și de urmările acestora. Faptul că a împins acel premier este cea mai bună dovadă”, a declarat acesta, conform Metro. Se pare că poziția președintelui, pe care o are față de Acordul de la Paris, a condus la declarațiile oficialului.

”195 de state nu sunt de acord cu acest pact, dar la un moment dat o vor face. Statele Unite ale Americii trebuie să fie în fața acestui pact”, a declarat hotărât acesta.

Donald Trump a fost nemulțumit că standardele privind emisiile din acord au fost, aparent, mai stricte pentru SUA, fața de celelalte țări, simțind că acest lucru ar putea afecta afacerile americane. Președintele american se va decide în cursul săptămânii viitoare în Prinvința Acordului. Celelalte G7 au convenit deja să încheie pactul din 2015.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net