Donald Trump, cuceritorul! A vrut să seducă o actriță la o întâlnire romantică

Ultima actualizare:

    Donal Trump a invitat op actrița în orașclick
Donal Trump a invitat op actrița în orașclick

Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii și-a făcut o reputeție de cuceritor. După cele două căsnicii eșuate și după amănuntele care au ieșit la iveală, de curând, cum că i-ar fi făcut ochi dulci Prințesei Diana, o altă celebritate dă cărțile pe față și recunoaște că Trump a încercat să o seducă la o întâlnire romantică.

Actrița britanică Emma Thompson(57 de ani) a declarat în cadrul unei emisiuni de la o televiziune suedeză, că președintele Donald Trump a sunat-o într-un mod cu totul neașteptat, în urmă cu mai mulți ani, pentru a o invita la o întâlnire romantică, aceasta refuzându-i propunerea, potrivit Reuters.

"Aşa că am ridicat receptorul - «Bună, sunt Donald Trump». „Eu am zis «Serios? Vă pot ajuta» și el a continuat «Da, mă întrebam dacă v-aș putea găzdui într-un apartament din Turnul Trump. Sunt foarte confortabile»”, a fost o parte a conversației telefonice, își amintește actrița.

Thompson a rămas uimită de propunerea acestuia, dat fiind faptul că cei doi nu s-au întâlnit niciodată. Confuză aceasta la întrebat de ce îi propune acest lucru. ”Păi cred că ne-am înțelege foarte bine, am putea lua masa cândva” și-a amintit amuzată Emma.


    EmmaThompson a refuzat invitație magnatului imobiliarFoto: Getty
EmmaThompson a refuzat invitație magnatului imobiliarFoto: Getty

Vedeta nu i-a dat un răspuns clar propunerii magnatului imobiliar, ci i-a spus că va reveni cu un telefon, lucru care nu s-a întâmplat. Cei doi nu au făcut cunoștință personal nici până astăzi, iar întâmplarea a avut loc în jurul anului 1998, în timp ce aceasta filma ”Primary Colors” în California.

Potrivit relatării lui Thompson, apelul telefonic ar fi avut loc în preajma despărţirii lui Trump de cea de-a doua sa soţie, actriţa Marla Maples. El s-a însurat cu cea de-a treia sa soţie, actuala Primă Doamnă, Melania Trump, în 2005, iar cei doi par să aibă o căsnicie puțin mai ”diferită”

 În prezent acesta este căsătorit cu Melania Trump și cei doi par să aibă o căsnicie puțin ”diferită”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net