Donald Trump, bunic pentru a zecea oară. Președintele american se laudă cu o familie mare

Ultima actualizare:
Eric Trump și soția lui, Lara, alături de cei doi copii
Eric Trump și soția lui, Lara, alături de cei doi copii

Președintele american Donald Trump (73 de ani) a devenit bunic pentru a zecea oară, după ce soția fiului său a adus pe lume o fetiță. Eric și Lara Trump au doi copii: nou-născuta Carolina Dorothy Trump și un băiețel de doi ani, Eric Luke.

Donald Trump are cinci copii cu trei femei, așa că stă bine și la numărul nepoți. Dacă Eric are doi moștenitori, fratele lui mai mare, Donald Jr., are cinci, iar Ivanka Trump are și ea trei copii.


    Eric Trump și soția lui, Lara, alături de cei doi copii Foto: arhivă personală
Eric Trump și soția lui, Lara, alături de cei doi copii Foto: arhivă personală

Donald Trump- scurtă biografie

Donald Trump este un miliardar american, vedetă de televiziune, politician şi actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Controversatul politician a fost candidatul republican şi a fost ales al 45-lea preşedinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016. El a învins-o pe democrata Hillary Clinton și a preluat oficial mandatul de preşedinte în 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. Avea 70 de ani pe atunci, fiind cel mai bătrân președinte al SUA. 

Trump are cinci copii din trei căsătorii şi 10 nepoţi. Primele sale două căsătorii s-au terminat prin divorţuri care au fost intens mediatizate în presa tabloidă.

Fostul mogul a luat în considerare posibilitatea de a candida pentru preşedinţie în 1988, 2004 şi 2012, precum şi pentru funcția de guvernator al New York-ului, în 2006 şi 2014, dar nu a intrat în aceste curse electorale. Trump şi-a exprimat prima dată interesul pentru depunerea candidaturii sale în 1987, când a cheltuit 100.000 de dolari pentru a plasa un articol pe o întreaga pagină în mai multe ziare criticând politica de apărare a SUA.Acum, Trump se pregătește pentru alegerile din 2020, dorindu-și să obțină al doilea mandate de președinte.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net