Donald Trump, bunic pentru a zecea oară. Președintele american se laudă cu o familie mare

donald_trump_nepot.jpg

donlad trump nepot
Donald Trump este un bunic mândru
Foto: arhivă personală

Președintele american Donald Trump (73 de ani) a devenit bunic pentru a zecea oară, după ce soția fiului său a adus pe lume o fetiță. Eric și Lara Trump au doi copii: nou-născuta Carolina Dorothy Trump și un băiețel de doi ani, Eric Luke.

Donald Trump are cinci copii cu trei femei, așa că stă bine și la numărul nepoți. Dacă Eric are doi moștenitori, fratele lui mai mare, Donald Jr., are cinci, iar Ivanka Trump are și ea trei copii.

eric_trump.jpg

eric trump sotie copii
Eric Trump și soția lui, Lara, alături de cei doi copii
Foto: arhivă personală

Donald Trump- scurtă biografie

Donald Trump este un miliardar american, vedetă de televiziune, politician şi actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Controversatul politician a fost candidatul republican şi a fost ales al 45-lea preşedinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016. El a învins-o pe democrata Hillary Clinton și a preluat oficial mandatul de preşedinte în 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. Avea 70 de ani pe atunci, fiind cel mai bătrân președinte al SUA. 

Trump are cinci copii din trei căsătorii şi 10 nepoţi. Primele sale două căsătorii s-au terminat prin divorţuri care au fost intens mediatizate în presa tabloidă.

Fostul mogul a luat în considerare posibilitatea de a candida pentru preşedinţie în 1988, 2004 şi 2012, precum şi pentru funcția de guvernator al New York-ului, în 2006 şi 2014, dar nu a intrat în aceste curse electorale. Trump şi-a exprimat prima dată interesul pentru depunerea candidaturii sale în 1987, când a cheltuit 100.000 de dolari pentru a plasa un articol pe o întreaga pagină în mai multe ziare criticând politica de apărare a SUA.Acum, Trump se pregătește pentru alegerile din 2020, dorindu-și să obțină al doilea mandate de președinte.

 

Loading...

Citește și

  • donald-trump

    Donald Trump este o personalitate controversată care face afirmaţii bizare ori de câte ori are ocazia. Nu de puţine ori a vorbit public folosind cuvintele nepotrivite care au trădat faptul că posedă o serie de prejudecăţi. Misoginia şi rasismul nu îi sunt străine, dar preşedintele american se consideră fără de păcat. În plus, el a răbufnit şi s-a apărat împotriva acuzaţiilor de rasism după ce, în ultimele zile, a atacat un pastor şi un ales afroamerican din oraşul Baltimore, Statele Unite ale Americii.

  • melania si donald trump

    Discretă în manifestări, dar fermă când a fost vorba despre scandalul infidelităților președintelui american, elegantă și cu gusturi vestimentare foarte scumpe, Melania Trump reprezintă o enigmă pentru majoritatea analiștilor obișnuiți cu un anumit profil de primă doamnă. O jurnalistă CNN a încercat să descifreze misterul ”soției trofeu” de la Casa Albă.