Donald Trump anunță desființarea Loteriei Vizelor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Președintele american Donald Trump a anunțat în discursul despre starea națiunii ținut la un an de la preluarea mandatului, că va desființa programul de loterie a vizelor.

Astfel, el a anunțat că în următoarele săptămâni, Camera Reprezentanților și Senatul vor vota un pachet de reformare a sistemului de imigrație, informează Politico.

„Avem patru obiective. Primul este să găsim un cadru elgal generos către cetățenie pentru 1.8 milioane de imigranți ilegali care au fost aduși aici de părinți, la vârste fragede – adică de trei ori mai multe persoane decât în administrația anterioară. Conform planului nostru, cei care îndeplinesc condițiile de muncă și educație și dau dovadă de moralitate vor putea deveni cetățeni cu drepturi depline, într-o perioadă de 12 ani. Un al doilea obiectiv este să ne securizăm granițele: asta înseamnă să construim un mare zid la granița de sud. Planul nostru este să închidem acele portițe exploate de criminalii și teroriștii care intră în țara noastră și să încheiem, în sfârșit, practica oribilă și periculoasă de a-i prinde și mai apoi elibera. Un al treilea obiectiv este ca Loteria Vizelor să se încheie – un program care acordă, la întâmplare, cărți verzi imigranților, fără să țină cont de pregătire, merite sau siguranța poporului nostru. Este timpul să trecem la un sistem de imigrație bazat pe merit, unul prin care vor fi primiți oamenii cu competențe. Oamenii care vor să muncească, cei care vor contribui la bunăstarea societății. Oameni care ne vor iubi și respecta țara”, a afirmat Donald Trump în discursul susținut în Congres.

Pentru liderul de la Casa Albă, un obiectiv esențial este „protejarea nucleului familiei prin stoparea migrației în lanț.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net