Donald Trump, ales "Omul anului" de către revista Time. Hillary Clinton, pe locul doi

Ultima actualizare:

    Donald Trump, președintele ales al SUAFoto: Getty
Donald Trump, președintele ales al SUAFoto: Getty

Este a 90-a oară când celebra publicație Time a desemnat "Omul anului", persoana cea mai influentă în anul ce se încheie, indiferent că este vorba despre o influență pozitivă sau una negativă.

Donald Trump le-a spus celor care îl urmăresc pe Twitter despre rezultatul din Time cu 15 minute înainte ca revista să publice în mod oficial vestea. Președintele ales al Americii a fost pe lista scurtă alături de Hillary Clinton, Beyonce, Nigel Farage sau Vladimir Putin. "Să fiu pe coperta Time drept omul anului este o onoare imensă", a spus Trump.

Președintele ales a făcut și câteva declarații în stilul caracteristic. Despre imigranții ilegal a spus: "Ei omoară și violează. Sunt în mod ilegal aici și sunt terminați." De asemenea, mult controversatul zid dintre America și Mexic este un proiect încă în picioare: "Vom construi zidul. Vom avea granițe puternice, dar vom avea și oameni care vor veni aici pentru că avem nevoie de muncitori. Nu-i vom mai accepta pe cei ilegali. Vor ajunge aici doar cei care merită".


    Time l-a desemnat pe Donald Trump drept omul anuluiFoto: Time
Time l-a desemnat pe Donald Trump drept omul anuluiFoto: Time

Nici subiectul ISIS nu a fost lăsat deoparte. Cel care din ianuarie 2017 îl înlocuiește pe Barack Obama la cârma celui mai puternic stat din lume a povestit cu privire la acest subiect: "Cred că vom avea succes în a învinge ISIS sau îi vom aduce atât de jos încât o să fie același lucru".

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net