Donald Trump, acuzat că a violat o fată de 13 ani. Victima susţine că a fost ameninţată cu moartea

Ultima actualizare:

    Donald Trump este din nou acuzat de violFoto: Getty
Donald Trump este din nou acuzat de violFoto: Getty

Donald Trump este acuzat că a violat o fată de 13 ani, în 1994. Femeia, care are pseudonimul Jane Doe, susţine că acum candidatul prezidenţial a ameninţat-o cu moartea dacă nu renunţă la procesul pe care i l-a intentat.

Victima a declarat că a fost violată când avea 13 ani de Trump, la o petrecere din New York. Conform procesului, după viol, omul de afaceri i-a spus fetei că dacă spune cuiva ce s-a întâmplat, ea şi familia ei vor fi "rănite şi chia ucise". 

Femeia ar fi trebuit să vorbească despre acuzaţii în cadrul unei conferinţe de presă, joi (3 noiembrie), dar a decis să nu apară în public. "A primit numeroase ameninţări cu moartea, ca toate femeile care l-au dat în judecată pe Trump. Trăieşte în teamă, îi e prea frică să îşi arate faţa", a declarat avocata ei, Lisa Bloom, conform independent.co.uk. 

Trump a negat cu vehemenţă acuzaţiile de viol şi a declarat că sunt o simplă încercare de a-i distruge imaginea. 

În documentele acuzării însă apar şi mărturiile unei femei care "recruta" tinere pentru petreceri care cea la care ar fi fost violată Jane Doe. Victima susţine că a fost agresată de patru ori şi cere daune de 75.000 de dolari. Ea a povestit că a mers la petrceri pentru că i s-au promis "bani şi o carieră în modă". 

"În timpul violurilor, victima l-a rugat pe Trump să se oprească în repetate rânduri, dar degeaba. Trump a lovit-o peste faţă şi a ţipat la ea". 

Trump a fost acuzat de numeroase femeie de viol de la începutul campaniei sale. În 1991, fosta soţie, Ivana, a spus că omul de afaceri a violat-o, însă apoi şi-a retras acuzaţiile. 

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net