Domnule preşedinte Macron, cred că aveţi mătreaţă! Nu, domnule Trump, aşa e sacoul...

Ultima actualizare:

    Mătreaţă? Ce aveţi pe guler, domnule preşedinte?Foto: Guliver / Gettyimages
Mătreaţă? Ce aveţi pe guler, domnule preşedinte?Foto: Guliver / Gettyimages

Întâlnire la nivel înalt la Casa Albă! Preşedintele francez a discutat în Biroul Oval, marţi, cu omologul său american. În timpul întrevederii, Donald Trump nu s-a putut abţine să îşi ţină mâinile acasă. Jovial şi colocvial, în timpul şedinţei fotografice Donald Trump a părut că îi semnalează omologului său că... are mătreaţă.

„Trebuie să îl facem să arate perfect – acum e perfect”, au fost cuvintele lui Donald Trump după ce i-a corectat postura vestimentară a lui Emmanuel Macron. În timp ce Brigitte Macron şi Melania Trump au strălucit în două ţinute albe, contrastând puternic cu costumele negre ale soţilor lor, cei doi lideri mondiali au avut grijă să destindă atmosfera cu mai multe gesturi tandre. Experţii britanici în studierea limbajului corporal au remarcat faptul că fiecare gest „avea ca scop destinderea atmosferei înaintea unei discuţii presante pe o temă de o importanţă capitală, cum ar fi situaţia armelor nucleare din Iran sau conflictul din Siria”.


    Primele doamne stau deoparte, bărbaţii au un moment de intimitate...Foto: Guliver / Gettyimages
Primele doamne stau deoparte, bărbaţii au un moment de intimitate...Foto: Guliver / Gettyimages

În timp ce Melania trump i-a respins orice apropiere lui Donald Trump, stârnind un val de comentarii privind o posibilă supărare a Primei Doamne cu privire la scandalul cu diva porno Stormy Daniels, Emmanuel Macron a acceptat gesturile de prietenie ale lui Trump. În timp ce pozau în aripa de vest a Casei Albe, luni, cei doi lideri s-au sărutat jovial pe obraji şi s-au bătut prieteneşte pe spate în timp ce îşi strângeau mâinile. Bătăile prieteneşti pe spate au fost prezente în faţa presei atât în timpul întâlnirii de luni cât şi marţi, în aripa de sud a Casei Albe. Experţii britanici au confirmat pentru The Mirror faptul că gesturile lui Trump au fost însoţite imediat de afirmaţii care veneau să sublinieze simpatia acestuia. „Va fi un preşedinte minunat pentru Franţa. Asta este doar o predicţie”, a spus Trump în timpul plimbării pe peluza Casei Albe. Având în vedere că Dunald Trump are cea mai elaborată frizură dintre toţi liderii mondiali, răutăcioşii au interpretat gestul „anti-mătreaţă” drept un sfat... de hair stylist.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net