Domnica Cemortan: «Căpitanul Schettino era un bărbat fantastic. Când l-am văzut, mi-am zis: asta e!»

Ultima actualizare:
Francesco Schettino
Francesco Schettino

Domnica Cemortan, românca ce se afla pe vasul Costa Concordia, care a naufragiat anul trecut, a vorbit în premieră despre cum s-a îndrăgostit de căpitanul Francesco Schettino. Italianul din cauza căruia au murit 32 de oameni a fost condamnat la ani grei de puşcărie.

Pe 13 ianuarie 2012, 32 de oameni au murit după ce vasul Costa Concordia a naufragiat. Comandatul italian Schettino a fost  considerat drept principalul vinovat.  Domnica Cemortan, moldoveanca despre care s-a zis că se afla în cabina alături de comandant în noaptea fatidică, a venit la Teo Show pentru a lămuri situaţia. "Am plecat într-o croazieră pe vasul pe care anterior am lucrat. Eu am lucrat ca traducător din limba engleză în limba rusă, şi nu dansatoare cum s-a scris. Pentru că lucrasem acolo, am plătit vacanţa la jumătate din pre", a povestit moldoveanca, la Teo Show.

Frumoasa blondină a vorbit prntru prima dată despre începutul poveştii de dragoste dintre ea şi căpitanul Schettino.


    Francesco Schettino
Francesco Schettino

La prima întâlnire când am venit la bord era un cocktail party pentru turiştii fideli. De când l-am văzut, mi s-a părut un bărbat extraordinar. Era un bărbat care râdea mult. Era un bărbat mai în vârstă, mi s-a părut fascinant,. Când l-am văzut, am zis sta e! Lui i-a trebuit o săptămână să mă remarce pentru că nu-mi reţinea numele. Nu putea să-mi spună Domnica. I-am spus că nu mai discut cu el dacă nu-mi reţine numele. De-atunci a început să-mi spună Domnica. Tăria de caracter cu care i-am zis asta, cred că l-am uimit când i-am zis asta", a povestit Domnica.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net