Domeniul lui Donald Trump din Caraibe, devastat de uraganul Irma. Care sunt pagubele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O dronă a surprins primele momente importante în care uraganul Irma a făcut ravagii la proprietatea de lux a lui Donald Trump de la malul marii, din St Martin, insulele Caraibe. Daunele create se ridică la 16.9 milioane de dolari.

Palmierii care s-au rupt i-au zdrobit întreaga proprietate a președintelui SUA. Piscina opulentă și fântâna sunt negre, deteriorate și contaminate iar acoperișul unui foișor se sprijină pe pereții conacului. Din fericire pentru Trump, acoperișurile, ferestrele și pereții extravaganți ale celor 11 dormitoare au rămas intacte. Spre deosebire de el, uraganul Irma le-a distrus complet casele de lux de pe insulă ale celorlalți bogătani.

Dronele care au zburat în jurul coastei Plum Bay, din St Martin, au scos în evidență daunele suferite de domeniul președintelui Donald Trump în timpul furtunii. Însă, niciunul din cele 8 ziduri care înconjurau proprietatea nu a fost afectate de uragan.

Uraganul Irma a devastat tot ce i-a stat în cale. Săptămâna trecută a ucis 10 oameni care locuiau pe insulă și a distrus casele a zeci de mii de oameni.

De asemenea, Le Chateau des Palmiers, proprietatea pe care președintele american o are pe insula St Martin, a suferit pagube semnificative în urma uraganului. Președintele Trump a încercat să vândă conacul cu 5 luni înainte ca uraganul să lovească. Aceasta a scăzut prețul cu 40%, de la 28 milioane de dolari, la 16.9 milioane de dolari.

Imaginile arată că proprietățile lui Trump erau decorate în stil tipic lui, cu candelabre, pardoseli din marmură, pereți din aur, canapele și tapet. Președintele a achiziționat proprietatea Le Chateau des Palmiers în anul 2013 cu suma de 19.7 milioane de dolari.

Acesta deține una dintre numeroasele societăți cu răspundere limitată dar care, din momentul în care Trump a devenit președintele Americii, acestea sunt acum conduse de fiul său și de oamenii lui de încredere.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net