Doctorii i-au spus că este la menopauză, însă femeia a descoperit altceva

Ultima actualizare:

    Femeia acuza dureri severe în zona abdominală și senzație de balonare constantăFoto: Captură video
Femeia acuza dureri severe în zona abdominală și senzație de balonare constantăFoto: Captură video

O fostă regină a frumuseții a fost nevoită să facă o operație de extirpare a unuia dintre ovare după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Aceștia i-au spus că este la menopauză, însă femeia suferea de o boală deosebit de gravă.

Paula Brunt, în vârstă de 45 de ani, a mers la spital de mai mult de 20 de ori într-o perioadă de opt luni, deoarece suferea de dureri abdominale severe, potrivit mirror.co.uk.

Doctorii au trimis-o acasă, spunându-i că sunt doar simptomele unei menopauze timpurii, ori că ar putea suferi de sindromul colonului iritabil. Curând, prietenii ei au început să o întrebe dacă este însărcinată, întrucât i se umflase abdomenul, iar Paula a insistat cu vizitele la doctorul ginecolog.

În cele din urmă, aceștia au descoperit că avea o tumoră de dimensiunile unei mingi de fotbal, specifică unui tip de cancer ovarian foarte rar, care apare, de obicei, la femeile cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani.

Încă o dată, medicii au comis o eroare gravă când au omis să-i scrie o recomandare pentru ședințele de chimioterapie, iar Paula nu a reușit să urmeze tratamentul. Eventual, femeia a suferit o operație de extirpare a ovarului drept, care a lăsat-o cu traume.

După operație, organismul Paulei nu mai produce suficienți hormoni, iar din această cauză oasele ei sunt foarte fragile. Mai mult, aceasta trebuie să meargă constant la doctor pentru a verifica dacă cancerul s-a extins și nu a scăpat nici de dureri, fiind nevoită să ia tot timpul medicamente pentru ameliorarea acestora.

Operația a lăsat-o cu șapte cicatrici foarte mari, care o afectează foarte mult pe femeie.

Deși știu că înfățișarea este un lucru trivial, nu mă pot uita la mine pentru că mă simt îngrozitor. Am rămas cu aceste cicatrici oribile pe corp, de la partea inferioară a abdomenului până la bust, iar operația de histerectomie (extirpare a ovarului, n.r.) mi-a afectat viața în foarte multe feluri”, a declarat Paula.

Femeia povestește că durerile sunt atât de puternice încât nu poate nici să se aplece pentru a-și lega șireturile. În plus, viața ei se află sub semnul incertitudinii, deoarece cancerul ei nu a dispărut complet în urma operației, din cauza lipsei de tratament, și trebuie să meargă la controale în mod regulat pentru a verifica dacă boala s-a extins.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net