Doarme în sicriu şi bea sângele iubitei

Ultima actualizare:

    Uneori, cei doi ciudaţi împart sicriul peste noapte
Uneori, cei doi ciudaţi împart sicriul peste noapte

Trăieşte ca un vampir! Americanul Michael Vachmiel suge sângele iubitei pe motiv că îi dă energie. Florăreasa Blut Katzchen zice că face pe donatoarea cu plăcere, fiindcă îl iubeşte foarte mult.

Ce nebun! Michael Vachmiel, un bărbat de 43 de ani din Houston, Texas, doarme într-un coşciug şi se hrăneşte cu sânge, ca vampirii! Iubita lui, Blut Katzchen, de 28 de ani, este donatoarea lui de bază. Vachmiel susţine că sângele îi dă energia necesară de a supravieţui. Mai ales când face sex, îi place la nebunie să sugă sânge. Şi-a procurat ustensile speciale pentru apucăturile de vampir. Face tăieturi superficiale cu lama sau cu bisturiul pe umerii sau spatele lui Blut şi apoi suge sângele. Nu are nevoie mai mult de 2 mililitri de fiecare dată. O aşază pe iubită pe burtă, când se înfruptă din sângele ei. După ce îşi satisface poftele de vampir se dedă la cele mai fierbinţi partide de sex.

simeon stalpnicul png

Vachmiel bea sânge în mod regulat de câteva ori pe săptămână. El zice că Katzchen e o “lebădă neagră”, fiindcă îl lasă să-i sugă sângele direct din corp. Femeia nu se plânge că e plină de cicatrice pe braţe din această cauză. Pretinde că e fericită, dacă el este fericit. “Beau sânge de la vârsta de 13 ani. Am devenit vampir din întâmplare. Am început să beau în timpul unui act sexual când sângele partenerei mi-a atins buzele. Avea o rană care a început să sângereze în timp ce ne iubeam şi a atins-o întâmplător de gura mea”, a povestit Michael Vachmiel. El susţine că sângele femeilor îi dă energie.

simeon stalpnicul png

Iubita lui ştie însă că ceea ce fac este foarte periculos. Există riscul ca tăieturile să se infecteze, chiar dacă se străduiesc să dezinfecteze locul acestora, iar bărbatul îşi spală bine gura. Joaca de-a vampirii este extrem de periculoasă deoarece sângele unei persoane poate fi infectat cu diferite boli cu trasmisiune sexuală şi alţi germeni patogeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net