Dispare inumitatea la coronavirus după șase luni? Descoperire îngrijorătoare

Ultima actualizare:

    Inumitatea la coronavirusuri ar dispărea după șase lunifoto: Getty
Inumitatea la coronavirusuri ar dispărea după șase lunifoto: Getty

Un nou studiu spune că inumitatea la noul coronavirus ar putea dura doar șase luni. Descoperirea făcută de oamenii de știință de la Universitatea din Amsterdam aduce în discuție din nou pașapoartele de imunitate și utilitatea lor.

Cercetătorii au testat zece bărbați la patru coronavirusuri, care cauzează răceala comună, în mod regulat, timp de 35 de ani și au descoperit că perioada de imunitate e alarmant de scurtă, conform mirror.co.uk. Ei au observat că după șase luni, nivelul de anticorpi din organism este redus substanțial, iar că după 12 luni, persoanele se reinfectează cu virusul în cauză. 

Testul, care nu a inclus femei și nu a fost încă analizat de alți cercetători, sugerează că ar trebui să ne fie injectați anticorpi o dată pe an pentru a ne re-imuniza la un virus, printre care și COVID-19. 

Această descoperire pune sub semnul întrebării faptul că am putea fi imuni o dată infectați cu noul coronavirus, iar astfel, controversatele pașapoarte de imunitate ar fi inutile. Astfel de documente, pe care mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, vor să le introducă, au strânit discuții aprinse, pentru că ar putea duce la erori și unele persoane ar putea fi discrimintate în baza lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net