Discursul impresionant, susținut de Bill Clinton. Ce a zis de soția sa, Hillary

Ultima actualizare:

    Bill clinton a ținut un discurs impresionant pentru susținerea soției sale, candidata la președinția SUAFoto Getty
Bill clinton a ținut un discurs impresionant pentru susținerea soției sale, candidata la președinția SUAFoto Getty

Bill Clinton, fostul președinte al Statelor Unite, a susținut ieri, 26 iulie un discurs în fața alegătorilor prin care o susține pe soția sa, Hillary Clinton, candidata din partea Democraților. Discursul său a fost probabil cel mai bun din câte a rostit, iar Bill Clinton este recunoscut pentru caracterul persuasiv al cuvintelor sale.

Fostul președinte american a oferit din nou mulțimii că discursurile politice încă pot fi destul de convingătoare după ce și-a pus întregul romantism și toată mulțumirea față de cea care i-a fost alături o viață întreagă. 

"Ea încă este cea mai bună șansă de schimbare pe care am cunoscut-o vreodată. Dați-i ca sarcină o problemă - oricare - întoarceți-vă peste o lună...și cumva, ea va face acea situație mai bună. Așa este Hillary Clinton", a declarat fostul politician, potrivit UStoday.com

Nimeni nu a mai făcut acest lucru pentru un candidat la presedinția Statelor Unite, care să fie și partenerul de viață al acestuia, Hillary fiind de asemenea prima femeie nominalizată de majoritatea Partidului Democrat. 

Bill clinton și-a început discursul povestind cum a cunoscut-o pe cea care are mari șanse să fie una dintre cei mai puternici lideri ai lumii: "În primăvara lui 1971 am întâlnit o fată...". La fel ca el, Hillary era studentă la Yale Law School. O observase de la distanță. Într-un final, când Hillary a văzut că acest tânăr se holba la ea, s-a apropiat de el și s-a prezentat: "Sunt Hillary Rodham. Tu cine ești?" De atunci, cei doi au rămas împreună "la bine și la rău, la bucurie și la necaz." Ei au avut multe probleme de înfruntat, dar niciuna nu le-a pus capăt mariajului. 

Clinton și-a încheiat discursul afirmând despre sine că este de acum o persoană cu mai multe zile trecute, decât viitoare, în timp ce America "a fost întotdeauna o țară a zilei de mâine, a viitorului", iar Hillary este cea mai potrivită pentru conducerea unuia dintre cele mai puternice state ale lumii.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net