Discursul emoționant al unui tată pentru fiica sa vitregă de 3 ani VIDEO

brian_scott_fiica.jpg

brian scott fiica vitrega nunta
Brian Scott a jurat că-și va iubi fiica vitregă ca și când ar fi a lui
Foto: Captură video

Atunci când faimosul pilot de raliuri Brian Scott s-a căsătorit cu Whitney Kay, într-o zi geroasă de ianuarie din 2014, a făcut un jurământ și pentru fiica lui vitregă, nu numai pentru cea care urma să-i fie soție.

În momentul în care Brian Scott și-a citit jurământul față de soția lui, aceasta a început să plângă, dar momentul cu adevărat emoționant a venit atunci când pilotul NASCAR a îngenunchiat în fața fiicei de 3 ani a lui Whitney Kay, informează huffingtonpost.com.

Au avut parte de o nuntă de vis

Toți cei prezenți la ceremonie au fost vizibil afectați de intensitatea momentului și nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când mirele a jurat să o crească pe fetiță ca și când ar fi a lui și să o învețe să distingă între bine și rău. Mai mult, Brian Scott a promis că va fi mereu alături de ea.

"Promit că te voi ține mereu de mână, că voi țopăi cu tine pe stradă și că te voi ajuta în viață. Jur că te voi face să-ți spui rugăciunea înainte de masă. Promit să-ți citesc povești seara și să te învelesc înainte de culcare. Jur că îți voi arăta cum trebuie să se poarte un bărbat cu soția lui prin intermediul relației mele cu mama ta. Și, mai presus de toate, jur să te protejez, să țin la tine și să te iubesc mereu", a afirmat mirele în ziua cea mare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1