Din 14 iulie, Malta nu mai primește turiști nevaccinați anti-Covid-19

Ultima actualizare:

    Din 14 iulie, în Malta intră doar turiștii vaccinați împotriva Covid-19Foto: Shutterstock
Din 14 iulie, în Malta intră doar turiștii vaccinați împotriva Covid-19Foto: Shutterstock

Turiștii care vor intra în Malta începând cu 14 iulie vor fi nevoiți să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19.

"Începând de pe 14 iulie, orice persoană care soseşte în Malta trebuie să prezinte un certificat de vaccinare recunoscut: un certificat maltez, unul britanic sau unul al Uniunii Europene. Vom fi prima ţară din Europa care ia această măsură", a transmis ministrul Sănătății.

Malta le cere în prezent numai călătorilor din Marea Britanie să prezinte dovada vaccinării, în timp ce vizitatorii din alte ţări europene pot intra cu un test PCR negativ. Din 14 iulie, copiii care vin alături de părinții vaccinați trebuie să prezintebun test PCR negativ.

Malta recunoaşte în prezent certificatul digital COVID al UE, cel britanic emis de National Health Service sau cele emise pe teritoriul său, scrie Digi24.

Noile condiţii de intrare au fost anunţate la câteva ore după ce Malta a raportat 96 de cazuri de coronavirus, a patra zi consecutivă în care numărul de cazuri s-a dublat în 24 de ore.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net