«Dianei îi plăcea să se victimizeze». Prinţesa inimilor, acuzată că a minţit despre relaţia cu familia regală

Ultima actualizare:

    Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de aniFoto: Guliver splashnews
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de aniFoto: Guliver splashnews

Prinţesa Diana a avut o viaţă scurtă, dar plină de evenimente dureroase. Cât timp a fost căsătorită cu Prinţul Charles, a suferit de bulimie şi a avut o relaţie extraconjugală, lucruri confirmate de cartea "Diana: Povestea ei adevărată", o biografie neoficială. Însă această carte nu ar fi existat dacă cea care ar fi trebuit să scrie iniţial biografia prinţesei nu ar fi refuzat-o pe Diana.

Lady Colin Campbell a declarat recent, conform mirror.co.uk, că Diana ar fi rugat-o pe ea să îi scrie biografia, însă a refuzat după ce a aflat ce îşi dorea de fapt soţia lui Charles. 

"Nu am fost de acord cu postura ei de victimă. Am simţit că nu va face bine nici ei, nici copiilor ei, nici familiei regale, aşa că m-am retras", a spus Lady Colin, pe numele ei real Georgia Arianna. Mai mult, ea susţine că Diana voia să mintă în carte. "Îşi dorea să scriu minciuni şi propagandă. Nu îl critic pe Andrew Morton (nr. cel care a scris biografia neoficială), el a scris ce i-a spus ea", a mai adăugat Lady Colin. 

Ea a fost cea care a dezvăluit prima, în 1992, bulimia de care suferea Diana, dar şi relaţia cu James Hewitt, ambele secrete fiind numite fantezii de Casa Regală. Însă biolgrafia lui Morton a confirmat spusele lui Lady Colin. De astlfe Morton a povestit, după moartea Dianei, că prinţesa a fost sursa lui principală şi că de la ea ştia de multe detalii sordide din spatele uşilor închise, printre care şi relaţia lui Charles cu Camilla Parker-Bowles. 

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net