Dezvăluiri şocante! Prinţul Charles a vrut să anuleze nunta cu Diana chiar în ziua cea mare

Ultima actualizare:
Nici prinţesa Diana nu-l voia de bărbat
Nici prinţesa Diana nu-l voia de bărbat

Îndrăgostit de altă femeie, prinţul Charles nu a vrut să se însoare niciodată cu regretata Lady Di. Chiar înainte de nuntă, el ar fi vrut să anuleze totul.

În ziua de 29 iulie 1981, Diana Spencer intra în Catedrala Saint-Paul din Londra ca să-şi unească destinul cu cel al prinţului Charles (66 de ani), moştenitorul tronului Angliei. Ceremonia, transmisă în întreaga lume, a fost urmărită de 750 de milioane de telespectatori şi a fost supranumită nunta secolului. Căsătoria ar fi putut să nu aibă loc, dacă protagoniştii şi-ar fi urmat instinctele. Într-o biografie neautorizată, numită “Charles : The heart of a king”, Catherine Mayer dezvăluie că prinţul era bântuit de mari îndoieli. El a spus prietenilor apropiaţi că era “disperat”, după cum se arată în fragmente din carte publicate de ziarul “Telegraph”. Cea cu care fusese logodit timp de cinci luni nu era “fata drăguţă de la ţară, cum îi fusese prezentată”, ci o persoană de 19 ani vulnerabilă, ciudată, care suferea de tulburări de alimentaţie. O femeie pe care nu o iubea, fiindcă era îndrăgostit nebuneşte de Camilla Parker-Bowles.

"Nu pot s-o fac!"

“Nu pot s-o fac. Nu pot”, ar fi spus la acea vreme tatăl lui William şi Harry fidelilor săi prieteni. Ceea ce nu îşi imagina era că şi prinţesa Diana avea aceeaşi stare de spirit cu câteva ore înainte de a-şi rosti jurămintele. Lady Di a mărturisit biografului său că declarase apropiaţilor ei înainte cu o zi de nuntă: “Nu pot să mă mărit cu el, nu pot să fac asta. E absolut inimaginabil”.


    Nici prinţesa Diana nu-l voia de bărbatFoto: Guliver Getty Images
Nici prinţesa Diana nu-l voia de bărbatFoto: Guliver Getty Images

Ea era deja la curent cu elgătura dintre Charles şi Camilla. Găsise o brăţară destinată amantei pe care viitorul său soţ gravase literele “GF”. A crezut că e vorba de nişte prenume, Gldys şi Fred. Mai târziu avea să se afle că însemnau Girl Friday, adică fata de vineri. Prin asta, Charles îi promitea Camillei că se vor vedea cel puţin o dată pe săptămână. Prinţesa Diana a murit tragic, în urma unui accident petrecut la Paris, în ziua de 31 august 1997, la vârsta de numai 36 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net