A devenit viral pe internet, iar apoi și-a găsit sufletul pereche! Povestea emoționantă a unui soldat

Ultima actualizare:
Zâmbetul lui l-a făcut faimos pe tot internetul
Zâmbetul lui l-a făcut faimos pe tot internetul

Un soldat din Marina americană a publicat pe internet o fotografie care, la scurt timp, a devenit virală. Imaginea lui a împânzit rețelele sociale iar, în cele din urmă, a ajuns la cea care avea să-i alunge singurătatea.

Bărbatul a cunoscut faima în urmă cu doi ani, când o fotografie cu el a făcut înconjurul lumii pe internet. Zâmbetul lui i-a uimit pe internauți, care, distribuind poza către prietenii lor, l-au făcut pe soldat cunoscut peste tot pe rețelele sociale. Poza încărcată pe Imgur a devenit un meme (poze populare pe internet, n.r.) numit „Soldatul Ridicol de Fericit”, potrivit independent.co.uk.

Așa arată fotografia care l-a făcut pe soldat faimos

Utilizatorii Imgur Stray Bullet și Wlfqueen s-au plăcut și în afara mediului virtual
Utilizatorii Imgur Stray Bullet și Wlfqueen s-au plăcut și în afara mediului virtual

Văzând că zâmbetul lui face furori, bărbatul, cu numele de utilizator Stray Bullet, a continuat să publice fotografii cu el din armată. De-a lungul timpului, acesta a primit foarte multe comentarii din partea reprezentantelor sexului opus: „Doamne Dumnezeule, ești atât de atrăgător încât este stupid!” și „O Doamne, ești o ființă superbă. Ovarele mele fac chestia aia când mă fac să ma gândesc că bebelușii sunt drăguți” sunt numai câteva dintre complimentele primite de Stray Bullet pe internet, însă unul dintre comentarii a ieșit în evidență.

„Îmi plac postările tale și cred că ceea ce faci este minunat, așa că mulțumesc. Am făcut acest cont după ce te-am urmărit timp de luni de zile doar ca să îți spun asta. Îți doresc multe multe pachete (în poza inițială, soldatul cară niște pachete, n.r.) și o reîntoarcere acasă în siguranță. Sunt sigură că primești multe mesaje ca acesta. În orice caz, eși nemaipoemnit”, așa suna mesajul utilizatoarei Wlfqueen07.

Stray Bullet i-a răspuns imediat și, treptat, au început să vorbească din ce în ce mai mult pe rețelele sociale. În cele din urmă, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe Imgur, iar conversațiile lor erau din ce în ce mai scurte: „Ești drăguț”, îi spunea ea, iar el îi răspundea „Tu ești drăguță. Și te plac”.

S-au întâlnit în viața reală


    Utilizatorii Imgur Stray Bullet și Wlfqueen s-au plăcut și în afara mediului virtualfoto: Arhiva Personală
Utilizatorii Imgur Stray Bullet și Wlfqueen s-au plăcut și în afara mediului virtualfoto: Arhiva Personală

Nu a durat mult până Wlfqueen și Stray Bullet s-au întâlnit în afara mediului virtual și au devenit un cuplu. Pentru a le da de veste și prietenilor lor de pe rețeaua socială pe care s-au întâlnit, Wlfqueen a publicat, în sfârșit, o fotografie cu ei doi împreună.

„Dovada vie că iubirea pe Imgur se poate întâmpla și există. Mă simt atât de norocoasă în fiecare zi! Multe mulțumiri către Imgur și comunității pentru că ne-au adus împreună. Dacă nu erați voi, nu l-aș fi întâlnit niciodată pe bărbatul visurilor mele”, a scris ea în dreptul fotografiei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net