A devenit regină a frumuseții, dar n-o să crezi ce meserie are în restul timpului

kjbnkjbjkbjkb.jpg

regina frumusete pompier
N-o să-ți vină să crezi ce meserie are această brunetă, atunci când nu defilează pe podium
Foto: Twitter

Amy Marie Brown (23 de ani) a decis să lase deoparte pentru moment casca de pompier pentru a purta diadema de concurentă la competiția Miss Cheltenham. Într-adevăr, ea este prima femeie pompier care a câștigat competiția, iar acum își dorește să devină Miss England.

Planurile ei nu se opresc aici. Dacă va câștiga concursul, Amy dorește să meargă mai departe și să participe și la Miss World, după cum precizează Daily Star. Când nu se mișcă pe podium, frumoasa brunetă are un program foarte încărcat la locul de muncă, unde lucrează ca pompier.

Decizia de a deveni salvatoare a venit după ce a fost inspirată de un prieten de familie. Acum, Amy este de asemenea și antrenoare în acest domeniu și colaborează cu două centre de pompieri în orașul său natal.

c68qfubxeaaljoi.jpg

regina frumusete pompier
Își dorește să avanseze în cariera de pompier
Foto: Twitter

Ea este prima femeie pompier care participă la Miss England, competiția fiind câștigată de către o femeie soldat, o doctoriță și o avocată. Amy a fost surprinsă că a reușit să câștige Miss Cheltenham având în vedere că au participat foarte multe fete frumoase.

Amy a mărturisit că i-a plăcut dintotdeauna să fie conchetă, prietenii întrebând-o mereu nedumeriți de ce se încălța cu pantofi cu toc la o simplă iețire în oraș. „În sfârșit, am găsit un loc unde pot fi eu însămi”. Ea își dorește să avanseze în cariera de pompier, îi place ceea ce face, dar, de asemenea, nu a putut să-și abandoneze nici visul de a deveni o regină a frumuseții.

Loading...

Citește și