Detalii șocante despre atentatul de la Bataclan! Trupa, ținta ISIS

Ultima actualizare:
Formația Eagles of Death Metal a scăpat cu viață de la Bataclan
Formația Eagles of Death Metal a scăpat cu viață de la Bataclan

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre atentatele de la Paris, care au avut loc luna trecută. Se pare că teroriștii care au luat cu asalt sala Bataclan, în seara de 13 noiembrie, voiau neapărat să îi ucidă pe băieții din trupa Eagles of Death Metal, care concerta acolo. Martorii au declarat că i-au auzit pe militanții ISIS strigând „Unde sunt americanii?”, referindu-se la formația de la Bataclan.

De asemenea, unul dintre teroriști cânta la xilofon, în timp ce ceilalți îl căutau pe solistul trupei Eagles of Death Metal, Jesse Hughes, și pe colegii lui. 

Anchetatorii au descoperit noi detalii cutremurătoare despre atentatele de la Paris, în urma cărora au murit 130 de persoane, iar alte 350 au fost rănite. Trei teroriști înarmați cu mitraliere Kalashnikov au luat cu asalt sala Bataclan și au ucis 90 de persoane, apoi s-au aruncat în aer. Se pare că militanții ISIS aveau și o țintă specifică: Jesse Hughes, solistul trupei Eagles of Death Metal, potrivit cotidianului britanic Mirror.


    Formația Eagles of Death Metal a scăpat cu viață de la BataclanFoto: Arhiva personală
Formația Eagles of Death Metal a scăpat cu viață de la BataclanFoto: Arhiva personală

Atacul terorist a avut loc în timpul concertului formației americane, care a reușit să fugă de pe scenă când i-au văzut pe bărbații înarmați împușcând publicul. Atacatorii au fost auziți strigând „Unde este cântărețul? Unde sunt americanii (trupa Eagles of Death Metal n.r)?” Apoi, unul dintre teroriști a început să cânte la un xilofon, în timp ce ceilalți militanți ISIS îi căutau pe membri formației.

Hughes, poreclit „Diavolul”, este un înfocat suporter al deținerii de arme de către civili, o problemă gravă cu care se confruntă SUA. Pe lângă asta, artistul este cunoscut și pentru viziunile sale de extremă dreaptă.  Totodată, Hughes este un susținător al controversatului Donald Trump, care candidează pentru funcția de președinte al Americii, și care este un islamofob convins. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net