Detalii șocante în cazul bărbatului gol care a vrut să se sinucidă în cușca leilor

cusca_lei.jpg

cusca cu lei
Tânărul care a încercat să se sinucidă aruncându-se în cușca leilor este un fost militar
Foto captură foto/Youtube

S-au găsit noi detalii despre tânărul de 20 de ani din Chile, care a încercat să se sinucidă aruncându-se în cușca leilor de la o grădină zoologică. Se pare că a fost afectat profund de moartea mamei sale când el avea doar 11 ani. De asemenea, s-a descoperit că a activat în serviciul militar.

Franco Ferrara a pătruns în cușca leilor de la grădina zoologică din Santiago, încercând să se sinucidă chiar sub privirile îngrozite ale vizitatorilor. Din fericire, tânărul a fost salvat la timp de îngrijitori după ce doi dintre lei au fost împușcați. În hainele pe care le-a lăsat de-o parte s-a găsit un bilet de adio în care vorbește de Apocalipsă, relatează DailyMail.co.uk.

"Apocalipsa se apropie iar eu știu când va veni. Eu sunt Profetul și m-am întors la poporul meu", a scris Ferrara în bilet. După ce a fost citit mesajul, este incert dacă într-adevăr a încercat să se sinucidă fiind conștient de acest lucru sau a recurs la gestul extrem pe fondul unor tulburări psihice.

franco_ferrara.jpg

franco ferrara
Franco Ferrara
Foto Daily Mail

Medicii spun că Ferrara încă este foarte afectat de moartea mamei sale, determinându-l să-și pună capăt zilelor. Mama lui a decedat din cauza cancerului la sân când Ferrara avea 11 ani. Cunoscuții au declarat că sunt uimiți de ceea ce a putut să facă tânărul, el părând mereu o fire foarte veselă și nu crea niciodată vreo problemă celor din jur. Nu la fel se poate spune și despre familia sa care este cunoscută în cartierul din Puerto Alto pentru scandaluri și beții.

franco_ferrara_2.jpg

franco ferrara
Franco Ferrara
Foto Daily Mail

Potrivit informațiilor de pe contul său de Facebook, Ferrara a lucrat la un restaurant Burger King din Santiago. Mai are încă opt frați, dar nu a ținut legătura cu tatăl său, iar după moartea mamei a decis să se alăture serviciului militar pentru a evita orfelinatul și pentru a se elibera de gândurile negative.

De Ziua Mamei, Ferrara a scris un mesaj emoționant pe contul său de Facebook adresat mamei sale: "Mami, au trecut șapte ani de când ai plecat în ceruri. Mereu îmi amintesc de sacrificiul pe care l-ai făcut pentru mine și pentru rudele mele. cât mi-ar plăcea să fii aici, să te îmbrățișez și să te sărut și să-ți simt căldura protectoare, ca atunci când m-am născut."

În prezent, el este internat la Spitalul Clinic Indisa din Santiago, având răni grave la față, craniu, gât, umeri și zona inghinală.

Tentativa de sinucidere a lui Franco Ferrara

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1