Detalii picante despre relația Prințesei Diana cu George Michael: „Era foarte atrasă de mine”

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana avea o relație de prietenie foarte strânsă cu George Michael, dar la un moment dat, s-a îndrăgostit de elFoto: Getty
Prințesa Diana avea o relație de prietenie foarte strânsă cu George Michael, dar la un moment dat, s-a îndrăgostit de elFoto: Getty

Dezvăluiri neașteptate zguduie presa mondenă britanică. Prințesa Diana și cântărețul George Michael ar fi avut o relație de prietenie foarte strânsă, care ar fi putut deveni mai mult de-atât. Prințesa Inimilor era foarte atrasă de regretatul artist, chiar dacă era măritată cu Prințul Charles.

Prințesa Diana l-a cunoscut prima dată față în față pe George Michael în timpul World Aids Day, din 1989, după un concert la Wembley. De atunci, cei doi au legat o prietenie foarte strânsă, dar, deși era măritată cu Prințul Charles, Diana începea să se simtă tot mai atrasă de artist, conform express.co.uk.

Aceste detalii sunt dezvăluite în cartea „George Michael: Freedom: The Ultimate Tribute. 1963-2016”, scrisă de David Nolan, în care autorul menționează, în baza unor mărturii, că Diana și Michael se întâlneau foarte des. În biografie, sunt mărturisiri care ar fi aparținut chiar artistului: „Era (Prințesa Diana, n.r.) ca toate femeile din viața mea care se simțeau atrase de mine. Nu vedeau nimic amenințător. Au fost lucruri certe care au arătat foarte clar că era atrasă de mine. nu exista nicio urmă de îndoială.”

Aceștia vorbeau ore în șir la telefon, iar Diana îi povestea interminabil despre posibilul divorț de Prințul Charles (erau căsătoriți la acea vreme). Cântărețul i-ar fi dat lui Andros Georgiou, un prieten apropiat, o copie a convorbirilor lor telefonice. În majoritatea, Diana vorbea despre nefericirea din cadrul mariajului cu Charles.

„În timpul întâlnirilor, i se plângea deseori despre cât era ea de nefericită alături de Charles. I-a spus că mariajul lor fusese aranjat și că ea fusese foarte tânără și că nu avusese nicio idee în ce se băgase: «O familie nu prea iubitoare și compasională...asta vreau să las în urmă» i-ar mai fi spus”, a dezvăluit prietenul lui George Michael.

Diana l-ar fi chemat cândva pe artist și la Palatul Kensingtone, unde locuia, pentru niște discuții amicale, aparent, dar aici, ea și-ar fi mărturisit sentimentele pentru el. L-ar fi luat de mâini și apoi l-a îmbrățișat, în semn de rămas bun. „Nu s-a întâmplat nimic între noi, dar ar fi fost posibil, dacă nu eram gay”, spunea George Michael.

„Îi lega o prietenie plină de onestitate. În timpul celei de-a treia vizite la Palatul Kensingtone, au băut împreună o sticlă cu vin, iar George se îmbătase atât de tare, încât ea i-a oferit o cameră unde să stea peste noapte. Asta se întâmpla cu doi ani înainte ca Diana și Charles să se despartă”, mai povestește Andros.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net