Detalii din ultimele zile ale Prințesei Diana. Cine a fost marea ei iubire

Ultima actualizare:

    Noi dezvăluiri despre viața lui Lady DiFoto: EPA
Noi dezvăluiri despre viața lui Lady DiFoto: EPA

Noi detalii din ultimele zile din viața Prințesei Diana încep să iasă la iveală. Într-un nou documentar, ”The Last 100 Day of Diana” se vorbește despre prima și ultima vară de după divorțul de Prințul Charles, petrecută de aceasta împreună cu Prințul William și Prințul Harry, dar și despre adevărații bărbați din viața acesteea.

La aproape 20 de ani de la moartea tragică a Prințesei Diana, detalii din prima și ultima vara a acesteea de după divorțul de Prințul Charles. O astfel de povestire a fost ecranizată în cadrul unui documentar, de unde reiese că nu Dodi Al Fayed a fost marea sa iubire, așa cum s-a vehiculat în presă după accidentul în care și-a pierdut viața.

Prințesa și Prințul Charles și-au anunțat separarea în anul 1992, însă abia în anul 1996 au ajuns la divorțul propriu-zis, după ce aceștia au căzut la o înțelegere. Diana putea păstra apartamentele de la Kensington Palace și titlul de Prințesă, însă renunța la tron. După divorțul controversat, Prințesa Diana a fost liberă să aibă mai multe relații, altfel spus, putea să-și continue viața.

”The last 100 day of Diana” dezvăluie faptul că marea sa iubire nu a fost Al Fayed, ci Hasnat Khan, un chirurg care lucra în Londra. Se pare că acesta nu era sigur că relația lor va funcționa din cauza diferențelor culturale, dar și a mediatizării puternice, însă Diana i-a dat un ultimatum. Fie recunoaște public relația, fie se despart definitiv, a fost condiția impusă de aceasta. Cu toate acestea, se pare că Diana i-ar fi ascuns relația pe care o avea cu Dodi Al Fyed, iar în noaptea accidentului Hasnat Khan a sunat-o de mai multe ori, însă nu a primit niciun răspuns.

Potrivit aceluiași documentar, Diana și-a petrecut vara cu Mohamd Al Fayed, tatăl lui Dodi, având cu acesta și o relație romantică. Cu toate acestea, în ciuda declarațiilor lui Lalvani, cei doi nu ar fi avut niciodată o relație fizică, cel care afirmă cest lucru fiind Robert Devorik, prietenul Dianei. Pe Dodi Al Fayed l-a întâlnit la Saint Tropez, acceptâd invitația tatălui său, Mohamed Al Fayed, de a petrece vacanța împreună cu Prințul William și Prințul Harry.

În timpul în care Prințesa Diana se afla în vacanță după controversatul divorț, mama și prietenii săi au dat mai multe declarații care au nemulțumit-o pe aceasta, ea fiind totodată deranjată de presa care o urmărea. Cu toate acestea, se pare că Prințesa Diana ar fi informat paparazzi despre locurile în care urmează să mearga, aceasta aranjând ca faimoasa fotografie în care îl săruta pe Dodi să apară în presă. Din păcate, relația cu presa a fost una complicată, paparazzi fiind acuzați că ar fi provocat accidentul.

Un alt lucru care a ieșit la iveală în acest documentar este că ea și-ar fi dorit să danseze cu Mikhail Baryshnikov în locul lui John Travolta, însă președintele Ronald Reagan și Nancy Reagan au aranjat acest dans, așa că ea a acceptat, iar rezultatul a fost o imagine iconică, în urma căreia rochia purtată, creată de Victor Edelstein a primit numele lui Travolta.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net