Desfigurată de fostul iubit cu acid. ”Ia-mi frumusețea, dar lasă-mă!”

gessica.jpg

gessica
Desfigurată cu acid de fostul iubit
foto: Daily Mail

O frumoasă italiancă, model,prezentator tv și cântăreață, din Italia, a rămas desfigurată și traumatizată pe viață, după ce fostul iubit i-a turnat cu acid pe față. Gessica Notaro (27 de ani) a fost ”prizonieră” în spital în ultimele luni și a apărut la tv recent, pentru a-și face cunoscută povestea.

Putea fi numită ușor ”regina frumuseții” în Italia, asta până când fostul iubit i-a dat cu acid pe față. Gessica încă încearcă să își revină după atac și a acceptat să revină în lumina reflectoarelor, pentru prima dată de când este un alt om, arătând lumii fața ei. Inițial, tânăra își acoperise fața cu o eșarfă și le-a spus celor din platou că nu are încredere să și-o dea jos și că preferă să o țină.

gessicaZoom
Gessica a purtat o eșarfă care i-a acoperit fața desfigurată
foto: Daily Mail

 

Într-un final și-a făcut curaj și a dat-o jos ca telespectatorii să vadă cine și ce este. ”Vreau ca voi să vedeți ce mi-a făcut mie. Asta nu este iubire”, a spus Gessica telespectatorilor, potrivit Daily Mail. Tânăra a fost ”captivă” timp de două luni în salonul ei din spital, unde i-au fost tratate rănile oribile provocate de Jorge Edson Tavares, fostul iubit.

gessicaZoom
”Asta nu e iubire”
foto: Daily Mail

 

”Odată ce acidul a început să-mi ardă fața în gândul meu îmi spuneam doar rugăciuni. Mă rugam la Dumnezeu și-i spuneam ”ia-mi frumusețea, dar măcar lasă-mă în liniștea mea”, a mărturisit îngrozită victima.

gessicaZoom
”Ia-mi frumusețea, dar lasă-mă!”
foto: Daily Mail

 

Tânăra l-a întâlnit pe Tavares în urmă cu trei ani pe când lucrau amândoi la un delfinariu, în orașul său natal, Rimini, Italia. Mama Gessicăi a fost sterilizată înainte de a intra în salonul în care era internată fiica sa. În prezent, fostul iubit și agresorul tinerei se află la închisoare și își așteaptă procesul.

gessicaZoom
Fostul iubit al tinerei era paznic unde lucra aceasta
foto: Daily Mail

 

”Ultimele două luni trăite, m-am simțit ca la închisoare. Nu-mi mai pot trăi viața cum obișnuiam înainte și nu o voi mai putea face vreodată. Îmi cheltuiesc toți banii pe medicamente- în fiecare oră am de luat câte o pastilă și trebuie să-mi monitorizez pielea constant. Nu pot merge la serviciu pentru că nu mă pot apropia de apă. Chiar și când mă voi face bine, frica și multe sentimente vor rămâne în interiorul meu pentru restul vieții. Voi fi mereu speriată atunci când voi ieși din mașină sau mă voi plimba până acasă, pentru că scenele acelea se repetă în capul meu, din nou și din nou.”, a adăugat Gessica.

Dar, în ciuda celor îndurate, frumosul model și prezentator Tv, care abia și-a scos un album, a rămas optimistă, deoarece încă poate cânta.

 

loading...
Loading...