Desfigurată de fostul iubit cu acid. ”Ia-mi frumusețea, dar lasă-mă!”

Ultima actualizare:

    Desfigurată cu acid de fostul iubitfoto: Daily Mail
Desfigurată cu acid de fostul iubitfoto: Daily Mail

O frumoasă italiancă, model,prezentator tv și cântăreață, din Italia, a rămas desfigurată și traumatizată pe viață, după ce fostul iubit i-a turnat cu acid pe față. Gessica Notaro (27 de ani) a fost ”prizonieră” în spital în ultimele luni și a apărut la tv recent, pentru a-și face cunoscută povestea.

Putea fi numită ușor ”regina frumuseții” în Italia, asta până când fostul iubit i-a dat cu acid pe față. Gessica încă încearcă să își revină după atac și a acceptat să revină în lumina reflectoarelor, pentru prima dată de când este un alt om, arătând lumii fața ei. Inițial, tânăra își acoperise fața cu o eșarfă și le-a spus celor din platou că nu are încredere să și-o dea jos și că preferă să o țină.


    Gessica a purtat o eșarfă care i-a acoperit fața desfiguratăfoto: Daily Mail
Gessica a purtat o eșarfă care i-a acoperit fața desfiguratăfoto: Daily Mail

Într-un final și-a făcut curaj și a dat-o jos ca telespectatorii să vadă cine și ce este. ”Vreau ca voi să vedeți ce mi-a făcut mie. Asta nu este iubire”, a spus Gessica telespectatorilor, potrivit Daily Mail. Tânăra a fost ”captivă” timp de două luni în salonul ei din spital, unde i-au fost tratate rănile oribile provocate de Jorge Edson Tavares, fostul iubit.


    ”Asta nu e iubire”foto: Daily Mail
”Asta nu e iubire”foto: Daily Mail

”Odată ce acidul a început să-mi ardă fața în gândul meu îmi spuneam doar rugăciuni. Mă rugam la Dumnezeu și-i spuneam ”ia-mi frumusețea, dar măcar lasă-mă în liniștea mea”, a mărturisit îngrozită victima.


    ”Ia-mi frumusețea, dar lasă-mă!”foto: Daily Mail
”Ia-mi frumusețea, dar lasă-mă!”foto: Daily Mail

Tânăra l-a întâlnit pe Tavares în urmă cu trei ani pe când lucrau amândoi la un delfinariu, în orașul său natal, Rimini, Italia. Mama Gessicăi a fost sterilizată înainte de a intra în salonul în care era internată fiica sa. În prezent, fostul iubit și agresorul tinerei se află la închisoare și își așteaptă procesul.


    Fostul iubit al tinerei era paznic unde lucra aceastafoto: Daily Mail
Fostul iubit al tinerei era paznic unde lucra aceastafoto: Daily Mail

”Ultimele două luni trăite, m-am simțit ca la închisoare. Nu-mi mai pot trăi viața cum obișnuiam înainte și nu o voi mai putea face vreodată. Îmi cheltuiesc toți banii pe medicamente- în fiecare oră am de luat câte o pastilă și trebuie să-mi monitorizez pielea constant. Nu pot merge la serviciu pentru că nu mă pot apropia de apă. Chiar și când mă voi face bine, frica și multe sentimente vor rămâne în interiorul meu pentru restul vieții. Voi fi mereu speriată atunci când voi ieși din mașină sau mă voi plimba până acasă, pentru că scenele acelea se repetă în capul meu, din nou și din nou.”, a adăugat Gessica.

Dar, în ciuda celor îndurate, frumosul model și prezentator Tv, care abia și-a scos un album, a rămas optimistă, deoarece încă poate cânta.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net