Descoperire şoc într-un fast-food! Reacţia clienţilor

Ultima actualizare:

    O cerşetoare a fost găsită moartă la 24 de ore de când a intrat în restaurantul fast-foodfoto: Arhiva Personală
O cerşetoare a fost găsită moartă la 24 de ore de când a intrat în restaurantul fast-foodfoto: Arhiva Personală

Surpriză de proporţii pentru clienţii unui McDonald's din Hong Kong! Nimeni nu a mai putut mânca după ce au aflat ce era în același restaurant cu ei.

După ce o femeie fără locuință a stat ore întregi într-un fast-food din Hong Kong în stare de inconştienţă, cineva a chemat ambulanţa. Clientul a înmărmurit în momentul în care a observat că bătrâna nu se mişca deloc. Femeia, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani, a fost declarată moartă, sâmbătă dimineaţa, după multe ore în care s-a aflat în comă.

Potrivit The Guardian, pentru că se afla în magazin de 24 de ore, nimeni nu și-a dat seama că ceva este în neregulă cu femeia timp de șapte ore. Totuși, la un moment dat, aceasta a alunecat din poziția în care rămăsese inițial, atrăgând atenția clienților.

"Autorităţile au ajuns în urma unui apel făcut de o clientă. Femeia a fost declarată moartă la fața locului", au declarat autorităţile din cadrul departamentului de poliţie. Presa locală relatează că bătrâna a fost văzută cum a alunecat brusc, de la masă, la 24 de ore de când a intrat în restaurant. Ea îşi petrecut nopţile în interiorul restaurantului. În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi cerşetori din Hong Kong caută adăpost în restaurauntele fast-food, deschise 24 de ore din 24.

"Regretăm acest incident cumplit petrecut la noi în restaurant. Noi le permitem tuturor clienţilor să ne viziteze restaurantul şi pentru a crea un mediu plăcut, nu deranjăm clienţii, dar este clar că este nevoie ca serviciile trebuie ajustate" a declarat Wendy Lam, directorul de la McDonald's.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net