Descoperire incredibilă! Ce a găsit o femeie în interiorul unui copac

catelusa-gasita-in-copac.jpg

catelusa gasita in interiorul copacului
Nimeni nu se aștepta să găsească cățelușa în acest loc
Foto: arhiva personală

Un ofițer al protecției animalelor din California a fost uimit să găsească o cățelușă gestantă în interiorul unui copac. Shirley Zindler se plimba împreună cu copilul ei într-un parc când a văzut patrupedul.

Când s-a dus să o salveze, cățelușa se zbătea, era speriată și încerca să muște. Totuși, cu ajutorul unui echipaj de salvare, Zindler a reușit să o scoată nevătămată din copac. Aceasta cântărea numai trei kilograme, fiind subnutrită, potrivit metro.co.uk.

 

catelusa-din-copac.jpg

catelusa gasita in interiorul copacului
Boo se adăpostea în interiorul unui copac
Foto: arhiva personală

Coastele și oasele șoldurilor erau clar vizibile, dar burtica ei rotunjită arăta faptul că este gestantă”, a declarat Zindler.

Din păcate, Boo, numită așa după un personaj din cartea „Să ucizi o pasăre cântătoare”, nu a reușit să ducă sarcina la capăt, pierzându-și puii, și a trebuit să facă operații pentru a-și vindeca rănile.

 

catelusa-copac.jpg

catelusa gasita in interiorul copacului
Echipajul a reușit să salveze cățelușa
Foto: arhiva personală

Cu toate acestea, cățelușa se recuperează, acum, la un adăpost, întrucât autoritățile nu au reușit să-i identifice stăpânii. În prezent, Zindler își ține prietenii la curent în legătură cu Boo pe pagina ei de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1