Declaraţii şoc ale mamei ciclistului ucis în Alpi: «A fost un violator nenorocit»

Ultima actualizare:

    Sora şi mama ciclistului spun că acesta merita să moară în chinuriFoto: Facebook
Sora şi mama ciclistului spun că acesta merita să moară în chinuriFoto: Facebook

“A fost un violator nenorocit şi îmi pare rău că a avut o moarte rapidă şi că nu s-a chinuit”. Sunt declaraţiile şocante făcute de Katrina Toghill, mama ciclistului împuşcat mortal în Alpi, după ce a fost confundat de un vânător cu un animal.

Marc Sutton se plimba, sâmbătă, 13 octombrie, cu bicicleta printr-o pădure din apropierea localității Montriond, în sud-estul Franţei. La un moment dat, bărbatul a fost împuşcat de un vânător care l-a confundat cu un animal.

Poliţiştii investighează moartea violentă a bărbatului. Între timp, familia decedatului a făcut o serie de dezvăluiri şocante.

Sora lui Marc Sutton, Katie (32 de ani), spune că acesta a fost un monstru şi că a violat-o de cel puţin 100 de ori în copilărie. Şi mama bărbatului se bucură că acesta a murit. “A fost un violator nenorocit şi singurul lucru de care îmi pare rău este  faptul că a avut o moarte rapidă. Aş fi vrut să moară în chinuri”, a declarat Katrina Toghill, potrivit Daily Mail.

Iubita îndurerată a ciclistului sare totuşi în apărarea lui şi spune că declaraţiile făcute de mama şi sora lui Marc Sutton sunt minciuni. “Mark nu mai este aici să se poată apăra!” a declarat Jo Watts, potrivit sursei citate mai sus.

“Au vânat animalul potrivit. Sper ca vânătorul să scape pentru că ne-a făcut o favoare. A fost karma şi ştiam că într-o zi o va păţi”, a mai spus sora celui împuşcat.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net