Declarații revoltătoare făcute de Miss Turcia. Organizatorii i-au retras coroana!

Ultima actualizare:

    Itir și-a pierdut titlul ca urmare a unui mesaj controversat pe care îl scrisese cu un an în urmă Foto:Independent
Itir și-a pierdut titlul ca urmare a unui mesaj controversat pe care îl scrisese cu un an în urmă Foto:Independent

Itir Esen (18 ani) a fost încoronată Miss Turcia cu câteva zile în urmă. Bucuria ei nu a durat mult pentru că organizatorii au fost nevoiți să îi retragă titlul după ce au descoperit un mesaj nepotrivit pe contul ei de Twitter. Itir scrisese mesajul cu aproximativ un an înainte să fie încoronată Miss Turcia, dar acest argument nu i-a convins pe organizatori.

Potrivit BBC, tânăra a scris un mesaj controversat în luna iulie a anului trecut, referitor la lovitura de stat împotriva controversatului președinte Recep Tayyip Erdogan. Organizatorii concursului de frumusețe au analizat contul de socializare și mesajele scrise și au ajuns la concluzia că Itir era autoarea mesajului revoltător. Tânăra a negat, inițial, că este posesoarea contului respectiv.  În ziua de 15 iulie, adolscenta a scris pe pagina ei de Twitter: „ Astăzi este prima mea zi din ciclul menstrual și sărbătoresc sacrificiul martirilor noștri vărsând, la rândul meu, sânge”.  Președintele Erdogan folosea adesea termenul de martiri pentru a se referi la acei oameni care s-au opus loviturii de stat.

Confruntată cu dovezile faptei sale, Itir s-a apărat spunând că atunci când a scris acel mesaj era doar o copilă dezinteresată total de chestiunile politice. A adăugat că nu a intenționat să aducă vreo injurie la adresa oamenilor care au luptat pentru a susține regimul. “Am fost crescută să îmi respect țara și îmi pare nespus de rău că gestul meu nu a fost înșeles”, au fost cuvintele fostei Miss Turcia.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net