Decizie-șoc după ce a ucis un pedofil care a „poftit” la copiii lui

Ultima actualizare:

    Judecătorii i-au dat o pedeapsă neașteptată bărbatuluiFoto: dailymail.co.uk
Judecătorii i-au dat o pedeapsă neașteptată bărbatuluiFoto: dailymail.co.uk

Un tată milionar l-a lovit mortal pe pedofilul Sandro Rottman (49 de ani), după ce l-a prins făcându-le poze copiilor lui. Devinder Kainth (39 de ani) a recunoscut că l-a bătut pe bărbat, după ce a observat că acesta o fotografia pe fiica lui cea mică. Sentința pe care a primit-o ucigașul este una neașteptată.

Devinder Kainth are trei copii și a fost condamnat pentru ucidere din culpă, dar are toate șansele să scape după ce avocații lui au făcut apel și au atacat decizia instanței. Milionarul primise șase luni de închisoare, după ce l-a omorât pe Sandro Rottman la un restaurant din Sotogrande, în Spania. Devinder ar putea scăpa de această sentință deoarece a căzut la înțeleger cu procurorii. Totodată, legea spaniolă îi inchide doar pe agresorii care primesc peste doi ani de închisoare. Cel mai probabil, Kainth va primi doar o amendă, potrivit cotidianului Mirror. Sandro Rottman a murit la spital după ce a fost atacat de Devinder Kainth, la restaurantul Spinnaker.

Judecătorul Judge Raquel Gomez Sancho care a dat sentința în acest caz a ajuns la concluzia că nu bătaia i-a cauzat moartea bărbatului, ci și problemele de sănătate și faptul că era alcoolic.

Sandro Rottman era în plin proces înainte să moară, fiind acuzat de pedofilie
Sandro Rottman era în plin proces înainte să moară, fiind acuzat de pedofilie

Sandro Rottman este originar din Germania. El a ajutat-o pe Katie Price (37 de ani) să își lanseze o colecție de haine în Satogrande. Bărbatul era acuzat de pedofilie și i-a fost intentat un proces, după ce polițiștii au găsit pe calculatorul lui filme porno cu copii.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net