De tot râsul! Un luptător ISIS s-a deghizat în femeie pentru a scăpa cu viață

isis.jpg

isis
Un luptător ISIS s-a deghizat în femeie pentru a scpă neobservat de soldații irakieni
Foto: Daily Mail

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un luptător ISIS s-a deghizat în femeie pentru a scăpa de armata irakiană care a recucerit orașul Mosul. și-a pudrat fața, s-a pensat, și-a dat chiar și cu ruj pe buze, dar a uitat să-și radă barba și mustața care în cele din urmă, l-au dat de gol.

Planul lui era de a scăpa neobservat de raidurile soldaților irakieni, dar nu are trăsături fizice atât de fine încât să poată fi confundat cu o femeie. Potrivit Daily Mail, mustața și barba foarte stufoase l-au dat de gol. Pe Internet au fost însă publicate imagini și cu alți luptători ai Statului Islamic care au încercat aceeași metodă. Mai mult decât atât, unii dintre ei, nu doar că s-au machiat, dar și-au pus și sutien.

isis_2.jpg

isis
Mai mulți militanți ISIS au încercat acest plan
Foto: Daily Mail

Recucerirea orașului Mosul, care s-a aflat sub controlul ISIS, durează de nouă luni, iar acum, când cei mai mulți dintre soldații grupării teroriste au fost uciși sau capturați, misiunea se apropie de sfârșit. Totuși, unii dintre jihadiști sunt dispuși să ia măsuri disperate pentru a scăpa cu viață sau pentru a nu fi închiși în lagărele insalubre unde ar putea muri infectați de boli.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • femei isis

    Groază este cuvântul de ordine în teritoriile controlate de Statul Islamic în Siria și Irak (ISIS): bărbații sunt uciși, iar femeile abuzate sexual. Jihadiştii susţin că orice femeie capturată devine musulmană dacă zece luptători ai grupării extremiste o violează. Povestea relatată de CNN a unei tinere care a fost sclava militanţilor, fiind violată de 12 bărbaţi, este cutremurătoare.

  • prizonieri isis

    Sute de persoane suspectate că ar fi membre ale grupării extremiste Stat Islamic sunt ținute captive de către soldații irakieni într-o celulă insalubră, fără ventilație, la temperaturi ce ajung uneori pană la 45 de grade Celsius. Mulți dintre prizonieri sunt bolnavi, iar cei sănătoși riscă să fie contaminați de cei infectați cu diverse boli.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5