De șase ani, mama și fiul se îmbracă la fel

m124-peglob-foto1-135-240.jpg

Pattharampol și Puengboonpra Lee sunt obsedați de modă și defilează zilnic prin Bangkok asortați perfect

Sunt fenomenali! Pattharampol Lee, de 34 de ani, este înnebunit după ultimele tendinţe în materie de vestimentaţie. În 2013, mama lui, Puengboonpra Lee (60 de ani), i-a făcut un compliment spunându-i că-i plac hainele lui. Din clipa aceea, cei doi s-au îmbrăcat identic în fiecare zi.

Nu ies din casă decât după ce s-au asigurat că au exact aceleaşi haine, aceeaşi încălţăminte, aceeaşi geantă şi ochelari. Thailandezii Pattharampol şi Puengboonpra Lee au devenit o senzaţie planetară după ce au început să posteze pe contul lor  de Instagram fotografii cu ei doi îmbrăcaţi la fel, la diferite evenimente mondene din Bangkok, Thailanda.

m224-peglob-foto2-50-60.jpg

Pattharampol Lee o întreabă întotdeauna pe mama lui, Puengboonpra, cum să se îmbrace când iese din casă

Pattharampol Peepy Lee a fost redactor şef la revista de modă Hi! şi primea la redacţie diferite colecţii de haine. Mama lui a fost fascinată de ţinute şi l-a rugat să îi dea voie să poarte şi ea aceleaşi haine.

Aşa au ajuns să îşi cumpere haine identice şi să defileze împreună prin mall-urile din Bangkok. Peste 130.000 de admiratori îi urmăresc pe Instagram şi au ajuns să facă reclamă la colecţiile unor prestigioase case de modă.

m324-peglob-foto3-50-60.jpg

Ce doi au peste 130.000 de admiratori

Însă majoritatea hainelor lor sunt creaţii personale şi sunt gândite de ”Mama Lee”.

”Nici măcar nu mai organizez şedinţe foto pentru că suntem pozaţi de toată lumea de cum ieşim din casă. Am ajuns să fim plătiţi de fotografi pentru a ne lăsa pozaţi”, a explicat Peepy pentru South China Morning Post.

m424-peglob-foto4-50-60.jpg

Ce doi au peste 130.000 de admiratori datorită felului în care se asortează

Însă pasiunea pentru modă din familia Lee este moştenită de la bunicii care au făcut avere cu o fabrică de textile şi o vopsitorie de haine. Puengboonpra Lee a fost creatoare de genţi şi poşete timp de 30 de ani şi are inclusiv o colecţie de bijuterii create de ea.

Printre brandurile care îi plătesc să le îmbrace accesoriile menţionăm Louis Vuitton, Gucci, Dolce and Gabbana şi Salvatore Ferragamo. 

Loading...