De ce se teme Kate Middleton pentru căsnicia ei

Ultima actualizare:

    Prinţul Willam şi Kate Middleton sunt căsătoriţi din 2011Foto: Guliver splashnews
Prinţul Willam şi Kate Middleton sunt căsătoriţi din 2011Foto: Guliver splashnews

Potrivit revistei franceze „Public”, Kate Middleton trece prin mari emoţii. Asta chiar dacă soţia prinţului William aşteaptă al treilea copil.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (36 de ani), nu vede cu ochi buni faptul că soţul ei, prinţul William (35 de ani), se va duce singur la petrecerea burlacilor, organizată de fratele lui prinţul Harry (33 de ani), înainte de a se însura. Petrecerea ar avea loc în Elveţia, unde, anul trecut, William s-ar fi afişat cu un manechin australian, provocând o criză în cuplu.

Evenimentul va avea loc mai precis la Verbier, unde prinţul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost văzut cu fotomodelul din Australia. La acea vreme, Kate a rămas acasă în Anglia, ca să aibă grijă de cei doi copii ai lor, prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (2 ani). Potrivit “France Dimanche”, pentru a-şi salva căsnicia, cuplul princiar ar fi urmat o terapie de cuplu.

O sursă apropiată ziarului “The Mirror” a dat asigurări însă că prinţul William nu a avut nici o escapadă extraconjugală la acea vreme. Petrecerea burlacilor a prinţului Harry va fi organizată în cabana prinţului Andrew, unchiul lui William.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net