De ce prințul William și Kate Middleton nu i-au felicitat pe prințul Harry și Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Prințul William, Kate Middleton, prințul Harry și Meghan Markle nu mai oar să fie apropiașiFoto: EPA-EFE
Prințul William, Kate Middleton, prințul Harry și Meghan Markle nu mai oar să fie apropiașiFoto: EPA-EFE

De ce prințul William și Kate Middleton nu i-au felicitat în mod public pe prințul Harry și Meghan Markle pentru că vor mai avea un copil se întreabă toată lumea. Harry și Meghan au dat marea veste în urmă cu trei zile.

Prințul William (38 de ani) și Kate Middleton (39 de ani) nu i-au felicitat în mod public pe prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) după ce au anunțat că vor mai avea un copil. Toată lumea se întreabă dacă cei doi frați au ajuns atât de distanți, încât nu se mai interesează unul de altul. În ziua de 14 februarie, purtătorul de cuvânt al cuplului prințul Harry și Meghan Markle a dat marea veste că cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară.

Prințul William și Kate Middleton, șoferi pentru cei trei copii! Au mers la dineul de Crăciun al Reginei

Prinţul William a obosit să schimbe scutece

S-au răcit relațiile dintre ei

Timp de 48 de ore după anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului prințul Harry și Meghan Markle, prințul William și Kate Middleton nu au spus nici un cuvânt. Nu au dat publicității nici un comunicat pentru a-i felicita pe Meghan și Harry. Nu a existat nici o reacție nici pe contul oficial de Instagram al lor. După plecarea în SUA a prințului Harry, se pare că relațiile sale cu fratele său, prințul William, s-au răcit. Prințul William ar fi îngrijorat de impactul pe care l-ar putea avea plecarea lui Harry asupra Coroanei. ”Acest lucru a provocat îndoieli lui William. El nu este numai un frate, ci este viitorul rege”, a spus expertul regal Omid Scobie. De ce prințul William și Kate Middleton nu i-au felicitat în mod public pe prințul Harry și Meghan Markle pentru că vor mai avea un copil se întreabă toată lumea.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net