De ce Prințul William nu are voie să călătorească în același avion cu Prințul George

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ducele și Ducesa de Cambridge au efectuat un tur regal în Polonia și Germania, luându-i cu ei și pe micuții George și Charlote. Conform BBC, prinții William și George nu ar trebui să călătorească împreună.

Știi ce e mai frumos la turneele regale pe care le efectuează William și Kate? Evident, micuții George și Charlotte, care sunt absolut adorabili. De-a lungul anilor, cele mai drăguțe momente surprinse de fotografi au fost cele de la debarcarea din avion. N-a uitat nimeni reverența regală făcută de Charlotte și fața morocănoasă a lui George, care ar fi vrut să doarmă.  

simeon stalpnicul png

În mod normal, însă, Prințul William nu ar trebui să călătorească în același avion cu micul prinț George. Motivul? În cazul unei tragedii ar putea fi pusă în pericol linia la succesiunea tronului. Teoretic, William și George nu ar trebui să meargă împreună nici cu mașina, darămite să zboare cu avionul! Așadar, prințul William trebuie să-i ceară voie de fiecare dată reginei Elisabeta pentru a-l lua pe George în călătoriile sale, acesta fiind singurul mod în care această cutumă a casei regale a Marii Britanii poate fi ocolită. Așa a și procedat, atunci când a vizitat Noua Zeelandă și Australia alături de Kate și de cei doi prichindei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net