De ce Prințul William nu are voie să călătorească în același avion cu Prințul George

Ducele și Ducesa de Cambridge au efectuat un tur regal în Polonia și Germania, luându-i cu ei și pe micuții George și Charlote. Conform BBC, prinții William și George nu ar trebui să călătorească împreună.

Știi ce e mai frumos la turneele regale pe care le efectuează William și Kate? Evident, micuții George și Charlotte, care sunt absolut adorabili. De-a lungul anilor, cele mai drăguțe momente surprinse de fotografi au fost cele de la debarcarea din avion. N-a uitat nimeni reverența regală făcută de Charlotte și fața morocănoasă a lui George, care ar fi vrut să doarmă.  

În mod normal, însă, Prințul William nu ar trebui să călătorească în același avion cu micul prinț George. Motivul? În cazul unei tragedii ar putea fi pusă în pericol linia la succesiunea tronului. Teoretic, William și George nu ar trebui să meargă împreună nici cu mașina, darămite să zboare cu avionul! Așadar, prințul William trebuie să-i ceară voie de fiecare dată reginei Elisabeta pentru a-l lua pe George în călătoriile sale, acesta fiind singurul mod în care această cutumă a casei regale a Marii Britanii poate fi ocolită. Așa a și procedat, atunci când a vizitat Noua Zeelandă și Australia alături de Kate și de cei doi prichindei. 

Loading...

Citește și