De ce prințesa Charlotte ar putea să nu primească titlul de Prințesă Regală

charlotte

Prințesa Charlotte e năzdrăvană
O poz în care a scos limba a fost foarte apreciată de public
Foto: Getty Images

Deși pare incredibil, prințesa Charlotte ar putea să nu primească titlul de Prințesă Regală. Titlul său ar putea să se schimbe în anii viitori.

Frumoasa prințesă Charlotte, în vârstă de 5 ani, fiica de prințului William (38 de ani) și a lui Kate Middleton (38 de ani), ar putea să nu primească titlul de prințesă regală. Actualmente ea este prezentată ca Alteța Sa Regală prințesa Charlotte de Cambridge. Însă pe viitorul titlul său s-ar putea schimba. Charlotte este singura fată a prințului William și a lui Kate Middleton, Mai au doar doi băieți, prințul George (7 ani) și prințul Louis (2 ani). Numai ttlul lui Charlotte s-ar putea schimba în viitorii ani. Când fratele ei, prințul George, va deveni rege, prințesa Charlotte va putea să fie desemnată drept Prințesă Regală. După cum arată publicația ”Hello Magazine”, titlul ”Prințesă Regală” este conferit de obicei surorii regelui Angliei. La ora actuală, Prințesă Regală este prinșesa Anne (70 de ani).

Prințesa Charlotte a scos limba la public în timpul unui eveniment. Reacția lui Kate a fost fantastică!

Ce mult a crescut Prinţesa Charlotte! Imagini adorabile cu micuţa de 4 ani, făcute chiar de Kate Middleton

A șaptea Prințesă Regală

Altesa sa regală prințesa Anne a fost numită Prințesă Regală, un titlul traditional atribuit fiicei mai vârstnice a suveranului, în 1987. Este a 7-a Prințesă regală, după prințesa mary, unica fată a Regelui George al V-lea. Totuși, titlul de Prințesă Regală nu este atribuit în mod automat fiicei mai mari a suveranului. De exemplu, regina Elisabeta a II-a (94 de ani) nu a atribuit titlul de Prințesă Regală prințesei Anne decât în iunie 1987, deși titlul era vacant din 1965, după moartea prințesei Mary. Titlul de Prințesă Regală nu se acordă automat în sânul familiei regale britanice. Rămâne de văzut dacă pe viitor prințesa Charlotte va avea să primească titlul de Prințesă Regală, însă nu este exclus să nu-l primească.  

Loading...
 
 

Citește și