De ce nu poate fi Kate Middleton domnișoară de onoare la nunta surorii ei

kate.jpg

nunta pippa middleton kate domnisoara
Pippa a fost domnișoară de onoare la nunta lui Kate, dar nu se va întâmpla și invers
Foto: Getty

Sora lui Kate Middleton, Pippa (33 de ani), se căsătorește cu bancherul James Matthews (41 de ani), sâmbătă (20 mai), la Biserica St. Mark, în Berkshire. Sunt așteptați în jur de 150 de invitați, dar alte surse au estimat că vor veni în jur de 350 de persoane. Oricum ar fi, nu va fi la fel de extravagantă ca nunta lui Kate și William, la care au participat 1.900 de oameni, în 2011.

Pregătirile pentru nuntă se află pe ultima sută de metri. La biserica St. Mark au fost aduse scaune și ornamente, iar angajații muncesc de zor pentru a-i face pe plac lui Pippa Middleton. 

Recepția va avea loc în Bucklebury, la câțiva kilometri distanță, în casa ei părintească. Prințesa Charlotte (2 ani) va deschide drumul miresii, aruncând flori pe jos în drumul său, iar prințul George va fi paj, potrivit Mirror. Deși Pippa a fost domnișoară de onoare la nunta lui Kate, ducesa nu va avea același rol. Motivul? Totul ține de etichetă. Tradiția spune că doar fetele nemăritate pot fi domnișoare de onoare, deci Kate Middleton nu poate avea acest rol. De asemenea, potrivit unor surse apropiate de familia regală, ducesa de Cambridge își dorește ca sora ei să fie în centrul atenției și ca presa să nu se exeze pe ea.

2.jpg

pippa middleton nunta
Pregătirile sunt în toi la biserica unde va avea loc ceremonia religioasă
Foto: Getty

 

La nuntă sunt invitați prieteni, familia regală, dar și celebrităși de seamă, printre care tenismenul Roger Federerși Ben Fogle. Prințul Harry este invitat alături de iubita lui, actrița Meghan Merkle, deși la început s-a speculat că nu este pe listă. Cu toate acestea, nu este invitată iubita fratelul lui James Matthews,Spencer, modelul Vogue Williams.

nunta_pippa_2.jpg

pippa middleton nunta
Biserica St. Mark
Foto: Splashnews
Loading...

Citește și