De ce nu are voie să dea autografe Ducesa de Cambridge?

gettyimages-820150152.jpg

Ducesa de Cambridge nu are voie să dea autografe, în schimb, poate face poze
foto: Getty

Dacă vreodată ai ocazia să fii față în față Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și te gândești să îi ceri un autograf pentru a–l păstra ca amintire, ar trebui să te mai gândești, deoarece aceasta nu are voie să-și ofere semnătura. În schimb, nu are nicio problemă să faceți poze.

La fel ca și celelelate personalități regale, Kate Middleton nu are voie să ofere autografe admiratorilor, deoarece protocolul regal interzice întregii familiii regale să facă acest lucru. Prințul Charles a fost pus în situația de a refuza să-și dea semnătura unui admirator.

”Îmi pare rău, nu am voie să fac acest lucru”, a spus viitorul monarh al Regatului Unit, potrivit news.com.au. Chiar și așa, acesta a încălcat protocolul, dându-i un autograf unui sinistrat din timpul inundațiilor din 2012. S-ar părea că personalitățile regale nu au voie să dea autografe din cauza faptului că semnătura lor ar putea fi falsificată.

Din fericire, nu există nicio regulă cu privire la selfie-uri, acestea fiind considerate autografele secolului 21 și sunt mult mai apreciate de fani decât o simplă semnătură. Familia Regală poate decide singuri dacă vor să facă sau nu poze cu fanii, însă la cât de drăguți sunt, credem căva fi vreo problemă.

Loading...

Citește și